Fotbal international

Georgios Katsikas a semnat cu Dinamo Brest! Mesajul grecului pentru “câini”. Foto

12.02.2019 | 20:57
Georgios Katsikas a semnat cu Dinamo Brest Mesajul grecului pentru caini Foto

Georgios Katsikas a fost dat afară de la Dinamo, după ce Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit de evoluțai grecului în vârstă de 28 de ani în tricoul grupării din Ștefan cel Mare, dar fundașul central a semnat cu Dinamo Brest marți, 12 februarie.

Georgios Katsikas s-a înțeles cu echipa la care Diego Armando Maradona a fost președinte până de curând, iar grecul nu a uitat de gruparea din Ștefan cel Mare și a postat un mesaj pentru foștii săi coechipieri de la Dinamo București.

Giorgios Katsikas a semnat cu Dinamo Brest și le-a transmis “câinilor” un mesaj

 “Ştiu că e cam târziu, dar vreau să le mulţumesc celor de la Dinamo Bucureşti pentru momentele frumoase petrecute acolo. Acum îmi doresc să am noroc la noua echipă (Dinamo Brest). E timpul pentru o nouă provocare. De la Dinamo la Dinamo!”, a fost mesajul grecului de pe pagina sa de Instagram.

Georgios Katsikas a semnat cu Dinamo Brest
Georgios Katsikas a semnat cu Dinamo Brest

Giorgos Katsikas a ajuns la Dinamo în vara anului 2017, iar în tricoul grupării din Ștefan cel Mare a jucat în 45 de meciuri și a înscris trei goluri. Grecul în vârstă de 28 de ani semnase un nou contract cu formația deținută de Ionuț Negoiță în vara anului 2018, dar Mircea Rednic a decis să nu se bazeze pe serviciile sale, după mai multe evoluții modeste ale fotbalistului.

Astfel, Giorgos Katsikas s-a aflat pe lista celor 19 jucători de care Dinamo s-a despărțit în perioada de mercato din această iarnă, pe lângă Sg. Popovici, Tîrcoveanu, Axente, Eşanu, R. Moldoveanu , Neicuţescu, Vl. Olteanu, Delorge, Gomelt, Grozav, Hanca, Corbu, Mihai Popescu, Penedo (retras), Cooper, Mézague, Subotić şi acum Pesic.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Georgios Katsikas  a evoluat pe parcursul carierei pentru echipe precum Iraklis, Olymp. Volos, PAOK Salonic, FC Twente, Esbjerg și Dinamo București. Fundașul central are 5 selecții la echipa națională a Greciei U21, acolo unde a debutat pe 17 noiembrie 2010.