Stiri de ultima ora

Ger năprasnic în judeţul Suceava! ANM anunţă că au fost -21 de grade Celsius!

Cea mai scăzută temperatură de anul acesta a fost înregistrată în localitatea Rădăuţi!
24.01.2018 | 11:56
Ger năprasnic în judeţul Suceava! ANM anunţă că au fost -21 de grade Celsius!
ADVERTISEMENT

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat recordul în ceea ce priveşte cea mai scăzută temperatură înregistrată anul acesta! În Rădăuţi, judeţul Suceava, noaptea trecută au fost înregistrate -21 de grade Celsius!  Valoarea termică cea mai ridicată a fost de -1 grad, înregistrată în sudul şi sud-vestul ţării, în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Dolj.

Valorile termice nu au urcat mai mult de -1 grad, aceasta fiind şi minima cea mai ridicată, înregistrată în localităţile Jimbolia şi Banloc din judeţul Timiş, în Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi şi în Calafat şi Băileşti, judeţul Dolj.

ADVERTISEMENT

Ger de crapă pietrele! -21 de grade Celsius la Rădăuţi!

Meteorologii spun că temperaturi asemănătoare vor fi şi în noaptea următoare, în special în partea estică a Transilvaniei.

ADVERTISEMENT

Spre sfârşitul săptămânii, însă, vremea se va mai încălzi puţin, astfel că, dacă miercuri maximele vor fi cuprinse între -6 şi 3 grade Celsius, mai scăzute în Transilvania şi Moldova, vineri vor ajunge şi la 10 grade în estul şi nord-estul ţării. Pe timpul nopţii, însă, temperaturile vor rămâne sub zero grade.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri