News

Gerard Depardieu s-a dezis de prietenia lui Vladimir Putin. Discuții despre participarea președintelui rus la G20

Actorul Gerard Depardieu s-a dezis de prietenia lui Vladimir Putin și a precizat că va dona toți banii de la concertele din aprilie victimelor din Ucraina
01.04.2022 | 08:26
Gerard Depardieu sa dezis de prietenia lui Vladimir Putin Discutii despre participarea presedintelui rus la G20
Gerard Depardieu s-a dezis de prietenia cu Vladimir Putin și a decis să doneze banii din concertele sale victimelor din Ucraina. sursă foto: colaj FANATIK / hepta.ro
ADVERTISEMENT

Decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina este blamată chiar și de persoanele care îi sunt apropiate. Gerard Depardieu, de exemplu, s-a dezis de prietenia cu președintele rus. Ba mai mult, marele actor a anunțat că își va dona banii din concerte ucrainenilor în nevoie.

Gerard Depardieu s-a dezis de prietenia lui Vladimir Putin

Până nu demult, Gerard Depardieu și Vladimir Putin erau apropiați. Odată cu invazia asupra Ucrainei și cu uciderea civililor, prietenia lor a început să aibă de suferit.

ADVERTISEMENT

Actorul francez blamează deciziile luate de președintele Rusiei și a anunțat că va dona victimelor din Ucraina toți banii câștigați din concertele sale din aprilie.

“Poporul rus nu este responsabil de excesele nebuneşti inacceptabile ale conducătorilor lor cum este Vladimir Putin”, a declarat acesta, într-un comunicat de presă, scrie Știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Cele trei concerte susținute de Gerard Depardieu la Theatre des Champs-Elysees vor avea loc în zilele de 1, 2 şi 3 aprilie.

“Totalitatea banilor din biletele pentru cele trei concerte va ajunge la victimele ucrainene ale acestui tragic război fratricid.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am avut o înclinaţie către poporul rus, descris atât de bine de Dostoievski, Tolstoi, Gogol, Pasternak şi mulţi alţi artişti… Ceaikovski, Prokofiev, Şostakovici”, a mai spus actorul, potrivit sursei menționate anterior.

Discuții despre participarea președintelui rus la G20

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a declarat că există discuții cu privire la participarea președintelui rus la G20.

ADVERTISEMENT

“Rusia a schimbat creşterea economică pentru toate ţările din întreaga lume şi nu poate fi un partener constructiv.

Nu poate fi o afacere ca de obicei ca Vladimir Putin să stea la masă şi să se prefacă că totul este în regulă, a afirmat acesta, scrie News.ro.

Orice încercare de a exclude Rusia din Grupul Celor Douăzeci ar fi probabil respinsă de alţii din club, precum China, India, Arabia Saudită.

Prin urmare, în loc să expulzeze Rusia, unele ţări se gândesc la varianta de a sări peste reuniunile G20 de anul acesta, conform Reuters.

ADVERTISEMENT