Sport

Gerard Pique a renunțat la barbă! „Arăți de parcă ai avea 15 ani”. Soțul Shakirei are un nou look. Foto

Gerard Pique a făcut o schimbare radicală de look. Acesta a renunțat la barbă și a fost ironizat pe rețelele de socializare
13.07.2021 | 14:41
Gerard Pique a renuntat la barba Arati de parca ai avea 15 ani Sotul Shakirei are un nou look Foto
Gerard Pique a renunțat la barbă! „Arăți de parcă ai avea 15 ani”. Soțul Shakirei are un nou look; Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gerard Pique (34 de ani) a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare. Fundașul spaniol se pregătește de un nou sezon la FC Barcelona cu un nou look. Fotbalistul a renunțat la barbă și a fost ironizat de către alți fotbaliști.

Gerard Pique și-a schimbat înfățișarea! Fundașul Barcelonei și-a ras barba

Fotbalistul Barcelonei și-a ras complet barba și a urcat un selfie pe instagram cu descrierea „Mai tânăr”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Cum era de așteptat, fanii Barcelonei și nu numai s-au amuzat serios pe seama noului look al jucătorului catalan. „Arăți de parca ai avea 15 ani” i-a transmis un fan al echipei lui Koeman într-un comentariu.

Foștii lui colegi l-au ironizat pe superstarul catalan. Iker Casillas, Marc Batra, Kevin Prince Boateng și David De Gea au râs pe seama acestuia în comentariile postării.

ADVERTISEMENT

Pique a văzut de acasă Euro 2020

Gerard Pique nu a făcut parte din lotul Spaniei pentru Euro 2020, în ciuda faptului că UEFA a permis naționalelor prezente la turneul final un număr de 26 de jucători. Jucătorul spaniol nu a participat din cauză ca nu ar fi fost chemat de Luis Enrique și din cauza faptului ca acesta s-a retras de la naționala ”Furia Roja” în 2018.

Acesta a decis că din cauza vârstei înaintatea pe care o are, să se concentreze doar pe echipa de club deoarece nu mai are mulți ani în carieră și vrea să fie cât mai sănătos.

ADVERTISEMENT

Unde a mai jucat și ce salariu are soțul Shakirei

Gerard Pique a debutat în 2004 pentru Manchester United. Acesta a câștigat alături de formația engleză un titlu de campion, o Ligă a Campionilor, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Angliei.

Pique s-a transferat în 2009 la Barcelona, unde a făcut istorie alături de clubul catalan. Acesta a câștigat alături de Barcelona 3 Ligi ale Campionilor, 8 titluri de campion, 7 Cupe ale Spaniei, 3 Campionate Mondiale ale cluburilor și 3 Supercupe ale Europei.

ADVERTISEMENT

În prezent, fundașul spaniol are o avere de 80 de milioane de euro. Acesta câștigă la Barcelona 10 milioane de dolari pe an.

Pique vrea o reformă în fotbal

Jucătorul catalan cere schimbarea sistemului de executare al loviturilor de depatajare când a văzut cum a fost eliminată Spania de la Euro 2020. Acesta cere un sistem ca cel folosit la tenis, în tie-break-urile de departajare a seturilor, astfel echipa care execută prima, nu va mai avea mereu avantaj.

„Statistica spune că echipa care execută prima la loviturile de departajare are șanse mai mari să câștige, iar la un turneu de acest fel nu este corect să pleci cu un dezavantaj.

Cred că cel mai bun format ar fi ABBAABBAAB. În acest fel, echipele, dacă nu ratează, sunt la conducere pe rând. Din punct de vedere emoțional, contează foarte mult dacă ești în avantaj sau în dezavantaj”. 

556 de meciuri a jucat Pique pentru formația blaugrana. Jucătorul Barcelonei a înscris de 50 de ori și a oferit 13 pase decisive pentru gruparea de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT
Tags: