Sport

Gerard Pique îl avertizează pe Erling Haaland! Ce i-a transmis starul Barcelonei

Dacă dorește să câștige Balonul de Aur, Erling Haaland trebuie să țină cont de sfatul lui Gerard Pique. Atât Barcelona, cât și Real Madrid îl vor pe norvegian.
07.02.2022 | 08:48
Gerard Pique il avertizeaza pe Erling Haaland Ce ia transmis starul Barcelonei
Gerard Pique l-a îndemnat pe Haaland să nu meargă la aceeași echipă unde va juca Mbappe, dacă vrea să câștige Balonul de Aur. Photo credit: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gerard Pique l-a îndemnat pe Erling Haaland să nu se alăture echipei în care joacă Kylian Mbappe, dacă dorește să câștige Balonul de Aur. Ambii atacanţi ar urma să fie actori principali în perioada de mercato din vară.

Gerard Pique îl îndrumă pe Haaland cu privire la viitoarea mutare

Vorbind cu streamerul Ibai Llanos pe Twitch, veteranul fundaș al Barcelonei și-a exprimat părerea despre unul dintre cele mai mari posibile transferuri ale acestui an.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș fi Haaland și aș fi vrut să câștig Balonul de Aur, nu aș merge la aceeași echipă cu Mbappe”, a spus el.

Potrivit AS, Haaland este o prioritate pentru Barcelona, ​​dar nu și pentru Madrid, al căror obiectiv principal este fixat pe Mbappe.

ADVERTISEMENT

Comentariile lui Pique au fost interpretate în presa internațională ca un mic sfat pentru „mașinăria de goluri” numită Haaland, unii sugerând că Pique încearcă să-l ademenească pe Camp Nou.

Cu toate acestea, se pare că Real Madrid a făcut prima mișcare în încercarea de a câștiga această „competiție” acerbă și de a-l recruta pe norvegian pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Publicația spaniolă Libertad Digital a raportat că madrilenii l-au contactat pe agentul Mino Raiola pentru a discuta despre mutarea atacantului.

Haaland este ținta celor de la Real Madrid și Barcelona

Atacantul de 21 de ani este de așteptat să părăsească Borussia Dortmund la sfârșitul sezonului, Real Madrid și Barcelona fiind printre cluburile care au pus ochii pe el.

ADVERTISEMENT

Deși Real Madrid vrea să-l transfere pe Haaland, madrileni sunt, de asemenea, implicaţi în posibilul transfer a lui Mbappe, dacă acesta va părăsi Paris Saint-Germain la vară.

Norvegianul a fost presat de conducerea clubului Dortmund să ia o decizie cu privire la viitorul său. El a comentat acest fapt pentru presa norvegiană la începutul anului.

„În ultimele șase luni am ales să nu spun nimic din respect pentru Borussia Dortmund, dar acum clubul a început să mă preseze să iau o decizie”, a declarat Erling Haaland pentru postul norvegian Viasat.

Apoi, a adăugat: „Tot ceea ce vreau să fac este să joc fotbal, dar ei mă presează să iau o decizie acum cu privire la viitorul meu […] Deci asta înseamnă că trebuie să iau o decizie în curând”.

ADVERTISEMENT