Sport

Gerard Pique, declarații dure despre fostul președinte al Barcelonei: „Pe mine și pe Messi ne-a mințit în față!”

Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei, a vorbit în termeni duri despre Josep Maria Bartomeu (59 de ani), fostul președinte al formației catalane.
01.04.2022 | 11:05
Gerard Pique declaratii dure despre fostul presedinte al Barcelonei Pe mine si pe Messi nea mintit in fata
ADVERTISEMENT

Josep Maria Bartomeu a fost reținut de poliție pe data de 1 martie 2021, după ce ar fi plătit un milion de euro companiei I3 Ventures SL, pentru a le strica imaginea, în mediul online, tuturor celor care i-au blamat pe conducătorii Barcelonei.

Gerard Pique, declarații dure despre fostul președinte al Barcelonei

Gerard Pique l-a criticat pe Josep Maria Bartomeu pentru acțiunile sale de la FC Barcelona. Acesta spune că fostului președinte al formației catalane „i-a lipsit capacitatea de a fi un lider”.

ADVERTISEMENT

„Pe mine și pe Leo Messi ne-a mințit în față. Ne-a spus că nu știe nimic despre «Barcagate». Am ieșit într-o conferință de presă și l-am apărat. Dar el știa despre scandal.

Persoana implicată era mâna lui dreaptă. L-am mai criticat într-un interviu recent și mi-a dat mesaj și mi-a spus că nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Mâna lui dreaptă a fost suspendată din club, dar își primea salariul. Aveam o relație bună cu el, dar m-a mințit în față. Nu a luat deciziile corecte. 

Lui Bartomeu i-a lipsit capacitatea de a fi un lider. Era înconjurat de oameni care nu știu nimic. Bartomeu nu venea la Ciudad Deportiva (n.r locația de antrenament a catalanilor). Voia să mulțumească pe toată lumea și nu știa să spună nu”, a declarat Gerard Pique, în cadrul emisiunii „The Wild Project”.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique: „Aș spune că e mai plăcut decât sexul!”

Totodată, fundașul Barcelonei a lansat mai multe „înțepături” la adresa rivalei din oraș, Espanyol.

„Recent am spus că am la fel de mulți bani ca bugetul lui Espanyol. Îmi place să merg pe terenul lui Espanyol mai mult decât pe terenul lui Real Madrid. Mă bucur când Espanyol promovează pentru că știu că voi juca acolo.

ADVERTISEMENT

Îmi place să ies pe teren și să-i văd pe fani cum se desfigurează când mă huiduie. Eu râd, iar ei se enervează mai tare. Nu există nimic asemănător pe lume. Aș spune că e mai plăcut decât sexul. Îmi place mai mult decât meciurile cu Real Madrid”, a mai spus Gerard Pique.

ADVERTISEMENT
Tags: