Fotbal international

Gerard Pique, neinteresat de scandalul de la Barcelona. Fundașul a plecat în vacanță cu Shakira. Video

28.08.2020 | 20:00
Gerard Pique neinteresat de scandalul de la Barcelona Fundasul a plecat in vacanta cu Shakira Video
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, este total neinteresat de scandalul posibilei plecări a lui Leo Messi de pe Camp Nou.

Starul argentinian mai are un an de contract, dar are o clauză conform căreia poate pleca gratis la finalul sezonului dacă dorește. Însă, catalanii au anunțat că acea clauză a expirat la 10 iunie.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, este dispus să demisioneze dacă Messi va rămâne pe Camp Nou, însă cere ca atacantul să anunțe public că aceasta este problema pentru care vrea să plece.

Scandalul de la Barcelona l-a lăsat rece pe Gerard Pique

Tot acest scandal uriaș de la FC Barcelona nu l-a interest câtuși de puțin pe Gerard Pique, acesta plecând într-o vacanță de vis alături de superba sa soție Shakira și de cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Internaționalul spaniol a preferat să fie departe de tot tumultul creat în Catalonia și a plecat alături de familie într-o excursie exotică pe Insula Ithaafushi din Maldive. De acolo, el a postat o fotografie relevantă cu relaxarea de care se bucură alături de cei dragi.

View this post on Instagram

Family time. @waldorfastoriamaldives

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Gerard Pique și Shakira stau într-un complex de vile de lux cu curte și piscină proprie unde cazarea costă peste 1.200 de euro pe noapte. Și vedeta columbiană a postat un video în care soțul ei apare alături de copii pe plajă adunând crabi.

ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea rușinoasă cu Bayern Munchen, scor 2-8, din sferturile de finală ale Champions League, Gerard Pique a fost primul care a vorbit despre o revoluție la echipă și s-a oferit să fie primul care pleacă dacă este nevoie.

Schimbarea antrenorului Quique Setien cu Ronald Koeman, și schimbările drastice anunțate de olandez, au tulburat apele la Barcelona. Președintele Bartomeu i-a cerut lui Messi să facă o conferință de presă în care să anunțe public fanii și presa de ce vrea să plece.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a scris în ultimele zile că bătălia pentru transferul lui Leo Messi se va da între Manchester City, Manchester United, PSG și Internazionale Milano, dar gruparea manageriaată de Pep Guardiola ar avea cele mai mari șanse.

ADVERTISEMENT