Sport

Gerard Pique, prima fotografie pe rețelele de socializare cu cea care a înlocuit-o pe Shakira. Foto

Gerard Pique a postat prima fotografie pe rețelele de socializare cu noua sa iubită, Clara Chia, cea care i-a luat locul Shakirei.
26.01.2023 | 11:32
Gerard Pique prima fotografie pe retelele de socializare cu cea care a inlocuito pe Shakira Foto
Gerard Pique a postat prima fotografie pe rețelele de socializare alături de Clara Chia. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

În vara anului 2022, Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, anunțul fiind făcut public de cântăreață. La câteva săptămâni de la despărțire, fostul fotbalist a fost surpins alături de noua sa iubită, Clara Chia. După jumătate de an, Pique a făcut pasul și a postat prima fotografie pe rețelele de socializare cu cea care a înlocuit-o pe Shakira.

Gerard Pique a postat prima fotografie pe rețelele de socializare cu Clara Chia

Clara Chia Marti a fost reținută în ceea ce privește afișarea relației cu Gerard Pique și a stat departe de camerele de fotografiat în tot acest timp. Totuși, fostul fotbalist al Barcelonei a ales, după scandalurile cu Shakira, să posteze prima fotografie alături de noua sa iubită pe social media.

ADVERTISEMENT

Cea care avea să o înlocuiască pe Shakira este studentă la relații publice și lucrează pentru firma Kosmos. În firma pe care o conduce chiar Gerard Pique, Clara Chia are misiunea de a se ocupa de organizarea evenimentelor.

Postarea cu Clara Chia a adunat peste 2 milioane și jumătate de aprecieri în 11 ore de la publicare. Gerard Pique și Shakira au fost protagoniștii mai multor ironii pe rețelele de socializare. Cântăreața columbiană a compus o melodie care s-a viralizat în timp record, ce face referire la fostul fotbalist și la familia sa.

ADVERTISEMENT
Gerard Pique și Clara Chia. Sursă foto: Instagram - @gerardpique.
Gerard Pique și Clara Chia. Sursă foto: Instagram – @gerardpique.

Kosmos, compania deținută de Gerard Pique, a reclamat la TAS Federația Internațională de Tenis

La începutul anului, Federația Internațională de Tenis a decis să rupă contractul cu Kosmos, compania condusă de Gerard Pique, pentru drepturile de organizare a Cupei Davis pentru următorii 25 de ani, începând cu 2019.

În startul noului an, forul care conduce tenisul mondial a purtat o nouă serie de negocieri cu organizația deținută de Pique, însă nu s-a ajuns la un numitor comun. Astfel, Gerard Pique a luat legătura cu Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

ADVERTISEMENT

În reclamație, Kosmos cere daune pentru „rezilierea nejustificată a contractului”, însă Federația Internațional de Tenis va riposta. David Haggerty, președinele organizației care conduce „sportul alb” vrea să ceară explicații în instanță pentru „nerespectarea clauzelor agreate inițial”.

Imagini incredibile cu Shakira și mama lui Pique

Shakira și Pique nu s-au menajat în scandalul pe care l-au făcut public pe internet. Cântăreața columbiană a făcut referire în celebra melodie la Montserrat Bernabeu, mama fostului fotbalist. După ce a așezat la balcon o vrăjitoare care arată spre direcția casei foștilor socri, pe social media au apărut imagini incredibile cu Shakira și mama lui Pique. Nu se știe exact, când au fost surprinse imaginile.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 60 de ani a fost surprinsă în timp ce o împingea pe Shakira și îi făcea semn să tacă. Gerard Pique, prezent la fața locului, nu a intervenit. Potrivit presei din Spania, mama lui Pique îi reproșa ținuta pe care Shakira a ales să o poarte în acel moment.

ADVERTISEMENT