Sport

Gerard Pique, răspuns ironic după ce a fost atacat de Shakira! Apariție amuzantă la volanul unui Twingo. Mesajul transmis de catalan. Video

Continuă „înțepăturile” dintre Pique și Shakira. Fostul fotbalist al Barcelonei a apărut la volanul unui Twingo, mașina la care artista a făcut referire în piesa lansată recent.
15.01.2023 | 21:05
Gerard Pique raspuns ironic dupa ce a fost atacat de Shakira Aparitie amuzanta la volanul unui Twingo Mesajul transmis de catalan Video
Gerard Pique, răspuns ironic pentru Shakira. A apărut la sediul Kings League într-un Twingo. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în urmă cu aproape un an, însă apele continuă să fie tulburi între cei doi. Recent, Shakira a lansat o piesă în care îl atacă pe Pique și pe noua sa iubită Clara Chia. Fostul fotbalist al Barcelonei i-a răspuns ironic artistei, făcându-și apariția la sediul Kings League, la volanul unui Twingo.

Gerard Pique i-a răspuns ironic Shakirei. Apariție amuzantă a fostului fotbalist la volanul unui Twingo

Shakira nu poate trece peste despărțirea de Gerard Pique, astfel cântăreața columbiană a ales calea muzicii pentru a-l ataca pe fostul său soț, dar și pe noua lui iubită Clara Chia.

ADVERTISEMENT

În piesa cu Bizarrap, care s-a viralizat în timp record, Shakira a comparat-o pe Clara Chia cu un Twingo, iar replica fostului fotbalist iberic nu a întârziat să apară.

Gerard Pique s-a ținut de cuvânt și și-a făcut apariția la sediul Kings League într-un Twingo după ce a mărturisit că a ajuns la un acord ca Renault să devină noul sponsor al competiției pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

Ce este Kings League, competiția organizată de Pique

Gerard Pique s-a retras din activitate la finalul anului trecut, însă fostul fundaș al Barcelonei nu poate sta departe de teren. În vârstă de 35 de ani, Pique a fost aproape să revină pe gazon, însă în cele din urmă, campionul mondial din 2010 cu Spania a dat naștere unei competiții incendiare.

Kings League, care reunește atât jucători amatori, cât și profesioniști, este un turneu de mini-fotbal, în care fiecare echipă are în componență șapte fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Atât Gerard Pique, cât și streamer-ul spaniol Ibai Llanos au pus bazele noii competiții în care regulile sunt modificate pentru un plus de atracție din partea fanilor. Iker Casillas, Joan Capdevila, Kun Aguero, Chicharito Hernandez sau Raul Tamudo sunt printre fotbaliștii care au luat startul competiției.

Shakira, atac la părinții lui Gerard Pique. A așezat manechinul unei vrăjitoare în direcția casei foștilor socri

Gerard Pique și noua sa iubită nu au fost singurele ținte ale Shakirei. Celebra cântăreață columbiană i-a luat în colimator și pe părinții lui Pique.

ADVERTISEMENT

Shakira locuiește lângă casa părinților fostului fotbalist, astfel, a profitat de ocazie și a așezat manechinul unei vrăjitoare în direcția casei foștilor socri.

Principalul motiv pentru care cântăreața ar fi apelat la un astfel de gest bizar este că fosta soacră ar fi știut despre relația pe care Pique o avea cu Clara Chia.

ADVERTISEMENT