Life

Gerard Pique se întoarce la Shakira? Ipostaza în care a fost filmat de curând fotbalistul. Clipul a devenit viral!

Gerard Pique a fost filmat de un fan într-o ipostază cu totul inedită, din care reiese că acestuia i-ar părea rău pentru că nu mai este cu Shakira. Filmulețul a devenit viral!
15.07.2022 | 14:31
Gerard Pique se intoarce la Shakira Ipostaza in care a fost filmat de curand fotbalistul Clipul a devenit viral
Shakira și Pique, despărțiți de mai bine de o lună. Foto: Facebook/ Tiktok
ADVERTISEMENT

Gerard Pique pare să nu o fi uitat pe Shakira. Un tiktoker l-a surprins pe fotbalistul de la FC Barcelona într-una dintre cele mai inedite ipostaze. Clipul care a apărut pe rețeaua chineză de socializare a fost intens comentat în mediul online și la televiziunile spaniole.

Gerard Pique, prins în off-said. Viralul momentului pe Tiktok

Nu mult a trecut de când Gerard Pique și Shakira au anunțat că se separă, căci se pare că fotbalistul catalan începe să aibă remușcări privind despărțirea. Sportivul a fost filmat de cineva în timp ce își conducea mașina și, surpriză, asculta una din cele mai vechi melodii ale fostei sale partenere.

ADVERTISEMENT

Pique a fost imortalizat ascultând o melodie de-ale Shakirei, scoasă pe piață la sfârșitul anilor 90. Versurile piesei respective spun absolut totul despre situația sentimentală a fotbalistului, în opinia multora.

„Seguir amandote” („Voi continua să te iubesc”) este melodia pe care Pique o asculta în mașină în timp ce se îndrepta spre antrenament.

ADVERTISEMENT

Una din persoanele care a fost în preajma autoturismului lui Pique a afirmat, potrivit postului de televiziune Telecinco, inclusiv că Pique ar fi fost emoționat, cu ochii înlăcrimați, când în mașina sa suna melodia Shakirei.

Clipul în care Pique ascultă melodia cântăreței Shakira, dezbătut în presa spaniolă

Au apărut și câteva controverse legate de filmulețul care s-a viralizat pe Tiktok. Lumea este împărțită în două. Există persoane care cred că Pique nu asculta melodia Shakirei, ci clipul a fost editat de persoana care l-a urcat pe internet pentru a-l transforma într-unul viral.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli au avut reacții diferite la videoclipul în care Pique este din nou în centrul atenției. Vedeta de televiziune și influencerița Alexia Rivas de la Telecinco a declarat în cadrul unei emisiuni că dacă Pique într-adevăr asculta acea piesă, „râde de întreaga Spanie”.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este anunțul comun pe care l-au făcut cei doi în urmă cu mai bine de o lună.

ADVERTISEMENT

După ce au recunoscut că s-au separat, Pique a fost acuzat că i-ar fi fost infidel în repetate rânduri cântăreței. La scurt timp, fiecare s-a reorientat către o altă persoană. Au apărut imagini atât cu presupusa amantă a lui Pique, dar și cu noul pretendent la inima Shakirei.

ADVERTISEMENT