Sport

Gerard Pique și-a scos noua iubită la plimbare în Barcelona. Reacția fabuloasă când aceasta a intrat într-un panou publicitar. Video

Gerard Pique și-a scos iubita la plimbare pe străzile din Barcelona. Înconjurată de jurnaliști, Clara Chia a intrat într-un panou publicitar.
07.02.2023 | 21:13
Gerard Pique sia scos noua iubita la plimbare in Barcelona Reactia fabuloasa cand aceasta a intrat intrun panou publicitar Video
Reacția lui Gerard Pique după ce Clara Chia a intrat într-un panou publicitar. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gerard Pique a făcut un nou pas în relația cu Clara Chia după ce la sfârșitul lunii ianuarie fostul fotbalist al Barcelonei a postat prima fotografie cu noua lui iubită pe rețelele de socializare. Gerard Pique a ieșit la plimbare pe străzile din Barcelona cu Clara Chia și imediat au fost înconjurați de jurnaliști.

Gerard Pique, plimbare pe străzile din Barcelona cu Clara Chia

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira vara trecută, iar fostul fotbalist al Spaniei și-a oficializat deja relația cu noua sa iubită, Clara Chia. La o simplă ieșire pe străzile din Barcelona, cuplul a fost asaltat de jurnaliști, mai ales din pricina scandalului pe care Gerard Pique l-a purtat cu Shakira.

ADVERTISEMENT

Artista columbiană a lansat o melodie care s-a viralizat în timp record, atacându-l atât pe Gerard Pique și Clara Chia, cât și pe familia fotbalistului. Urmăriți de paparazzi, Gerard Pique și Clara Chia au păruți relaxați și zâmbitori.

“Un atac de panică? Un atac de panică? E greu să ai un atac de panică. Haideți, vă rog…”, a declarat Pique care a vorbit despre ultimele zvonuri din presa iberică, potrivit cărora Clara Chia ar fi suferit un atac de panică.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gerard Pique după ce Clara Chia a intrat într-un panou publicitar

Ulterior, Gerard Pique a negat ironic faptul că ziua de naștere a iubitei sale ar fi pe 7 februarie. „Ce spui acolo? Nu e ziua ei mâine (n.r. azi). Știu că mâine suntem în 7, dar cred că te înșeli. Dar, a fost o încercare bună, trebuie să recunosc. Ai fost foarte bun, să fiu sincer, ne-am simțit bine”, a mai spus Gerard Pique.

În momentul în care și-au făcut apariția jurnaliștii, Clara Chia a fost protagonista unui moment amuzant. Încercând să se ascundă, iubita lui Pique s-a lovit de un panou publicitar. Angajată la firma deținută de Pique, Kosmos, Clara Chia nu a pățit nimic și și-a văzut de drum.

ADVERTISEMENT

Reacția savuroasă i-a aparținut lui Pique, care nu s-a putut abține și a izbucnit în râs. Pe 2 februarie, Gerard Pique și Shakira, născuți în aceeași zi, au împlinit 36, respectiv 46 de ani. Cântăreața columbiană a primit din partea jurnaliștilor un tort cu chipul lui Pique.

Shakira a înlăturat chipul lui Pique de pe tort și l-a postat pe rețelele de socializare

Shakira și Gerard Pique au sărbătorit pentru prima oară ziua de naștere separați. Pe lângă chipul lui Pique, pe tort se aflau logo-urile Renault Twingo, Ferrari, ceas Rolex și Casio, brand-uri pe care Shakira le-a folosit în celebra melodie lansată pentru a-l „înțepa” pe Gerard Pique.

ADVERTISEMENT

Ulterior, artista a înlăturat figurina cu chipul lui Pique de pe tort și a postat fotografia pe rețelele de socializare. Totodată, Shakira a avut o serie de ironii lansate și către familia fotbalistului.

Shakira a înlăturat chipul lui Pique de pe tort. Sursă foto: Instagram - @Shakira via Music Mundial.
Shakira a înlăturat chipul lui Pique de pe tort. Sursă foto: Instagram – @Shakira via Music Mundial.

În timp ce piesa lansată răsuna la maxim în casă, Shakira a pus manechinul unei vrăjitoare la balcon cu direcția spre casa foștilor socri.

ADVERTISEMENT