Fotbal international

Gerard Pique și Arturo Vidal au dat lovitura la un turneu de poker! Cu ce sumă au plecat acasă

27.08.2019 | 15:29
Gerard Pique si Arturo Vidal au dat lovitura la un turneu de poker Cu ce suma au plecat acasa

Gerard Pique și Arturo Vidal au participat la turneul de poker EPT 25k, organizat la Barcelona. Cei doi fotbaliști au câștigat împreună aproape 500 de mii de euro. Pique a terminat competiția pe locul secund și a plecat acasă cu 353 de mii de euro, în timp ce mijlocașul columbian s-a clasat pe poziția a cincea, peformanță ce i-a rotunjit conturile cu 134 de mii de euro.

Gerard Pique și Arturo Vidal au câștigat 500 de mii de euro la poker

Gerard Pique și Arturo Vidal au participat la turneul EPT 25k organizat la Casino del Barcelona și chiar au jucat la aceeași masă. Fundașul central s-a descurcat ceva mai bine, reușind să termine competiția pe locul secund, clasare ce i-a adus în cont suma de 353 de mii de euro, iar Vidal a ocupat locul 5, câștigând 134 de mii, conform Mundodeportivo.

Sumele câștigate la poker reprezintă, totuși… mărunțiș pentru cei doi fotbaliști, raportat la salariile pe care le câștigă la Barcelona. Pique, produs sută la sută „La Masia”, încasează anual peste 12 milioane de euro, în timp ce Vidal câștigă „numai” 9 milioane.

Pique și Vidal, la aceeași masă de poker. Sursă Foto: Mundodeportivo
Pique și Vidal, la aceeași masă de poker. Sursă Foto: Mundodeportivo

Pique, obișnuit al turneelor de poker

Gerard Pique este o prezență obișnuită la turneul EPT 25k. Fundașul Barcelonei participă anual la competiția poker din capitala Cataluniei, fiind cunoscut ca un mare fan al jocului respectiv de cărți.

Pe lângă victoria la poker, Pique și Vidal au reușit și prima victorie la fotbal în acest sezon. După înfrângerea cu Bilbao, 0-1, în runda inaugurală din La Liga, catalanii au învins Betis Sevilla cu 5-2 în etapa secundă. Griezmann a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu 2 goluri și o pasă decisivă, în lipsa starurilor Lionel Messi și Luis Suarez, accidentați.  Etapa viitoare formația blaugrana va juca în deplasare, la Pamplona, cu Osasuna. Înainte de meciul direct, adversara Barcelona are 4 puncte, spre deosebire de catalani, cu doar 3.

  • 32 de ani are Arturo Vidal
  • 2008 este anul în care Pique a fost readus la Barcelona, după o experiență la Manchester United

 

Tags: