Life

Gerard Pique și noua iubită, prima criză de cuplu? Ce ar fi făcut fostul Shakirei în avion, de față cu Clara Chia

Gerard Pique și Clara Chia au mers într-o vacanță în Cehia, pe fondul zvonurilor potrivit cărora cei doi nu s-ar mai înțelege așa bine.
14.12.2022 | 13:24
Gerard Pique si noua iubita prima criza de cuplu Ce ar fi facut fostul Shakirei in avion de fata cu Clara Chia
Gerard Pique și Clara Chia ar trece printr-o criză de cuplu. Foto: Instagram/ infobae.com
ADVERTISEMENT

Relația dintre Gerard Pique și noua iubită, Clara Chia, trezește o serie de semne de întrebare: trec cei doi prin prima lor criză de cuplu sau există doar pure fabulații?

Ce se întâmplă, de fapt, între Gerard Pique și Clara Chia

Fotbalistul și partenera pentru care a lăsat-o baltă pe Shakira au fost surprinși într-o escapadă romantică la Praga, imaginea cu aceștia arătând că nu s-a produs nicio răceală între ei, ba chiar că se iubesc mai mult ca niciodată, scrie revista spaniolă Semana! Dar oare chiar așa să fie?

ADVERTISEMENT

Noul număr al publicației, care a apărut astăzi, 14 decembrie 2022, îi prezintă pe cei doi amorezi pe copertă în vacanța lor organizată în mare secret.

Potrivit jurnaliștilor din Peninsula Iberică, Pique și Clara Chia nu au mers singuri în Cehia, ci au fost însoțiți de persoane extrem de apropiate, și anume fratele sportivului, Marc, și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Cei doi porumbei, escapadă în Praga

Cei doi au ales să plece departe de Spania, unde presa îi vânează oriunde se duc, însă se pare că nici la Praga nu au scăpat de fotoreporterii care au avut un pont bun obținând imaginea cu cei doi care dezminte ruptura.

Perechea Pique-Clara Chia a fost în mijlocul mai multor controverse de când și-au asumat public povestea de iubire. Presa spaniolă a scris inclusiv despre niște imagini în care Clara a fost surprinsă în casa în care fotbalistul locuia cu Shakira, pe vremea când erau împreună, iar artista călătorea.

ADVERTISEMENT

Emisiunea „Socialite” a prezentat un videoclip care a stârnit multe intrigi, după ce inițial se știa că Pique și noua sa iubită se vedeau în locuri diferite din Barcelona, nicidecum în casa în care trăia cu columbianca. (Vezi videoclipul de mai jos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hoy Día (@hoydia)

Fotbalistul s-ar fi uitat pe contul de Instagram al Shakirei, în avion

O altă informație care a provocat dezbateri ample în show-urile mondene din Spania are legătură cu escapada romantică pe care Pique a avut-o cu Clara Chia în Praga.

ADVERTISEMENT

Conform aceleiași emisiuni de televiziune, se pare că Pique și Clara Chiar ar fi avut o ceartă destul de aprinsă în Cehia, după ce iubita fostului fotbalist de la Barcelona ar fi intrat pe contul de Instagram al Shakirei pentru a o ”spiona”.

Speculațiile au fost lansate de o persoană care zbura în același avion cu cei doi. „Eram vizavi de Pique, iar el stătea pe Instagramul Shakirei. E amuzant”, a spus unul dintre pasageri.

Tânăra de 23 de ani i-a furat inima fostului partener al interpretei de muzică pop-latino în urmă cu un an și jumătate și nu acum câteva luni, așa cum se credea.

gerard pique clara chia
Gerard Pique și Clara Chia, escapadă în Praga. Foto: Semana

Pique s-a retras din activitate

Gerard Pique a anunțat la începutul lunii noiembrie că se retrage din fotbal. Acesta a surprins pe toată lumea cu decizia sa, dorind să se axeze mai mult pe viața personală și pe alte proiecte.

„La fel ca mulți dintre voi, sunt un fan al Barcelonei dintotdeauna. M-am născut într-o familie care a iubit fotbalul. Când eram mic, nu am vrut să devin fotbalist, dar voiam să joc pentru Barca.

În ultima vreme, m-am gândit foarte mult la acel copil, la ce ar fi gândit micul Gerard dacă i-ar fi spus cineva că toate visurile sale vor deveni realitate. Că va ajunge la prima echipă a Barcelonei, că va câștiga toate trofeele posibile. Că va fi campion european și mondial. Că va juca alături de unii dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, că va fi unul dintre căpitanii echipei.

Au trecut 25 de ani de când joc pentru Barca. Am plecat și am revenit. Fotbalul mi-a dat totul. Barca mi-a dat totul. Voi, fanii, mi-ați dat totul.

Acum, că toate visurile acelui copil s-au îndeplinit, vreau să vă spun că am decis să-mi închei această călătorie. Am spus mereu că nu va fi o altă echipă după Barca. Și așa va fi”, a fost mesajul neașteptat transmis de Pique.

ADVERTISEMENT