Life

Geri Horner, devastată de durere. Fratele fostei componente a trupei Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani

Fosta componentă a trupei Spice Girls este devastată de durere. Fratele său mai mare, Max Halliwell, a murit. Fusese dus de urgență la spital după ce s-a prăbușit în locuința sa.
24.11.2021 | 18:21
Geri Horner devastata de durere Fratele fostei componente a trupei Spice Girls a murit la varsta de 54 de ani
ADVERTISEMENT

Fratele mai mare a lui Geri Horner a murit, subit, la vârsta de 54 de ani. Acesta s-a prăbușit în locuința sa și a fost dus de urgență la spital, scrie The Sun.

Fosta componentă a trupei Spice Girls nu se află în Marea Britanie.

Aceasta este în Orientul Mijlociu, acolo unde soțul ei, pilot de Formula 1, se pregătește pentru Marele Premiu al Qatarului.

ADVERTISEMENT

Geri Horner, devastată de durere. Fratele fostei componente a trupei Spice Girls a murit la vârsta de 54 de ani

Geri Horner este devastată de durere după ce fratele ei mai mare, Max Halliwell, a murit la vârsta de 54 de ani. Acesta se afla în locuința sa când s-ar fi prăbușit la podea. A fost dus de urgență la Watford General Hospital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața.

Max Halliwell
Max Halliwell

“Decesul lui nu este tratat ca fiind suspect și va fi înaintat medicului legist”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției.

ADVERTISEMENT

Geri Horner și Max Halliwell erau extrem de apropiați. Acesta i-a fost alături atunci când Geri a decis să părăsească celebra trupă Spice Girls în anii 1990. Potrivit prietenilor, Max și-a dus atunci sora la Paris pentru a o proteja.

“Este devastator pentru Geri. A auzit cum Max a fost dus la spital și nimeni nu și-ar fi dorit un asemenea deznodământ.

ADVERTISEMENT

O susținem cu toții, dar Geri nu mai știe ce să spună, ce să gândească acum… L-a iubit mult pe Max”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

“Este un moment foarte dificil și rugăm la discreție”, a spus și purtătorul de cuvânt al lui Geri.

ADVERTISEMENT

Max Halliwell a vorbit despre sora sa în urmă cu aproape un an

Fratele cântăreței a apărut într-o emisiune în anul 2020. Acesta spunea că Geri a adorat mereu să fie în centrul atenției și a fost răsfățată de tatăl lor.

“Micuței Geri i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției. Cred că Geri s-a bazat mult pe tatăl ei. Poate datorită atenției pe care i-a oferit-o, în contextul potențialului artistic. A văzut cu siguranță ceva în ea, aș numi-o fata tatei, cu siguranță. Obișnuia să dispară o zi sau mai multe. Mergea la petreceri care țineau până dimineața, spunea Max.

ADVERTISEMENT