News
notix pixel id

Germania a înregistrat cel mai mare număr de decese cauzate de Covid-19 din februarie

Record negativ în Germania: s-a raportat cel mare număr de decese cauzate de Covid-19 din februarie. Au fost circa 70.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore.
08.12.2021 | 19:40
Germania a înregistrat cel mai mare număr de decese cauzate de Covid-19 din februarie
Germania a înregistrat cel mai mare număr de decese cauzate de Covid-19 din februarie. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Situația din Germania este una dramatică în ceea ce privește numărul de cazuri noi înregistrate. În ultimele 24 de ore în această țară au fost înregistrate aproape 70.000 de cazuri de infectare cu coronavirus.

În același timp, situația din Germania este dramatică și în ceea ce privește decesele provocate de acest virus, deoarece a fost doborât un nou record în ceea ce privește numărul de persoane care și-au pierdut viața din cauza acestei infecții din luna februarie și până acum.

Câți oameni au murit în Germania în ultima zi din cauza infecției cu coronavirus

Mai precis, au murit 527 de persoane în această seară în ultimele 24 de ore conform unui anunț făcut de Institutul Robert Koh.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare număr de decese care fusese înregistrat în această țară a fost în luna februarie, pe data de 18, când s-au raportat 534 de morți.

Veștile sunt mai bune în ceea ce privește rata de incidență în ultimele șapte zile. Aceasta a scăzut ușor, dar a rămas ridicată, valoarea ei fiind de 427 la 100 de mii de locuitori.

ADVERTISEMENT

Câte decese au fost înregistrate în Germania de la începutul pandemiei și până acum

În total, în această țară au fost de la începutul pandemiei și până acum 104.047 de decese.

De asemenea, situația din Germania este dramatică și în spitalele din țară deoarece sistemul sanitar se luptă pentru a salva viața celor care sosesc la Terapie Intensivă în stare foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, medicii anunță că spitalele ar putea fi chiar mai pline decât au fost în vârful valului precedent, de iarna trecută.

Politicienii ar vrea să introducă vaccinarea obligatorie

În acest context, politicienii din Germania susțin chiar o vaccinarea obligatorie în următoarele luni, dar deocamdată toate aceste discuții sunt la stadiul de proiecte și inițiative, iar vaccinarea obligatorie în Germania ar putea începe cel mai devreme în luna februarie a anului viitor.

ADVERTISEMENT

Pentru a încerca să combată răspândirea cazurilor de infectare cu noul coronavirus, autoritățile au decis ca persoanele nevaccinate să aibă un acces restricționat la diverse activități.

Astfel, aceștia puteau să meargă doar la magazinele alimentare și la farmacie lucru care s-a întâmplat și în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Totodată, germanii sunt acum îngrijorați de apariția noii tulpini a coronavirusului, varianta Omicron, care este mult mai contagioasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri