Fotbal international

Germania – Arabia Saudită, ora 20:30. Ozil s-a accidentat și va lipsi de la ultimul amical înainte de CM

08.06.2018 | 09:10
Germania  Arabia Saudita ora 2030 Ozil sa accidentat si va lipsi de la ultimul amical inainte de CM

Germania – Arabia Saudită LIVE STREAM amical. Cele două formații se vor întâlni vineri seară, pe BayArena din Leverkusen, de la ora 20:30, în ultimul lor meci amical înaintea participării la Campionatul Mondial din Rusia. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor amicale și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Germania – Arabia Saudită LIVE STREAM amical. Selecționerul german Joachim Low va testa formația cu care va aborda turneul final din Rusia, dar nu nu se va putea baza pe mijlocașul Mesut Ozil, care s-a accidentat ușor la genunchiul stâng, conform espn.co.uk. Pentru Low va fi și un test în fața fanilor proprii, după ce a decis să-l lase acasă pe favoritul fanilor, atacantul formației Manchester City, Leroy Sane.

Germania – Arabia Saudită LIVE STREAM amical.  Ambele echipe vin după înfrângeri în amicalele precedente

Germania – Arabia Saudită LIVE STREAM amical. Pentru nemți este o posibilitate de a-și reface moralul după înfrângerea surprinzătoare suferită în fața Austriei, în deplasare, scor 1-2, în urmă cu aproximativ o săptămână. De partea cealaltă, saudiții vin la amicalul de la Leverkusen după o înfrângere usturătoare suferită în Elveția, în fața naționalei din Peru, scor 0-3.

Mijlocașul Mesut Ozil s-a accidentat la genunchiul stâng și va lipsi la meciul amical Germania - Arabia Saudită
Mijlocașul Mesut Ozil s-a accidentat la genunchiul stâng și va lipsi la meciul amical Germania – Arabia Saudită

Arabia Saudită face parte din grupa A la Campionatul Mondial, alături de reprezentativele Rusiei, Uruguayului și Egiptului. Arabii vor juca în meciul de deschidere împotriva formației țării gazdă, la 14 iunie, de la ora 18:00. La acel meci și-a anunțat prezența și președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Germania, campioana mondială en-titre, a fost repartizată în grupa F, alături de selecționatele Mexicului, Suediei și Coreei de Sud. Nemții vor începe turneul în 17 iunie, de la ora 18:00, împotriva mexicanilor.

Tags: