Sport

Germania are probleme în “grupa morții”! Pe ce loc va încheia formația lui Joachim Low

Germania a pierdut meciul cu Franța și are emoții și în ceea ce privește calificarea mai departe. Pe ce loc încheie grupa naționala lui Low?!
18.06.2021 | 19:51
Germania are probleme in grupa mortii Pe ce loc va incheia formatia lui Joachim Low
ADVERTISEMENT

Ca la fiecare turneu final, Germania este considerată una dintre favorite. Campioana mondială din 2014 a ajuns până în semifinale la ediția precedentă de la Euro, însă acum are emoții pentru calificare.

Germania are probleme în “grupa morții”! Șanse infime să termine pe primul loc

Nemții au pierdut cu 0-1 meciul de debut în fața Franței după autogolul înscris de Mats Hummels. Pentru naționala lui Low urmează o nouă confruntare șoc, împotriva Portugaliei.

ADVERTISEMENT

Lusitanii au un moral beton înainte de confruntarea împotriva Germaniei după ce au câștigat cu 3-0 la Budapesta în fața Ungariei. Însă, toate cele trei goluri au venit după minutul 80.

Germania are șanse infime să mai încheie grupa pe primul loc. Pentru asta trebuie să câștige ambele meciuri rămase și Franța să piardă măcar un meci dintre cele două care au mai rămas de disputat.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Germania să câștige grupa F este 8,00.

Nemții țintesc victoria în fața Portugaliei! Ar deveni favoriți pentru locul doi în grupă

În schimb, Germania poate să facă un pas mare pentru locul doi în grupă dacă va învinge Portugalia. Astfel, nemții ar egala naționala lui Ronaldo la puncte, având avantajul unui meci mai ușor în ultima etapă.

Nemții vor juca împotriva Ungariei miercurea viitoare, în timp ce Portugalia va mai avea un duel șoc, împotriva Franței, marea favorită din grupă.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Germania să încheie pe locurile 1-2 grupa F este 2,25.

Ungaria, victimă sigură! Cota uriașă ca să evite ultimul loc

Portugalia este favorită în acest moment pentru ocuparea locului doi în grupă. Ronaldo și compania își pot asigura calificarea în proporție de 99% cu un egal în fața Germaniei, în condițiile în care se califică mai departe și cele mai bune locuri trei.

Victimă sigură în această grupă este naționala Ungariei. Gazdă a turneului, formația maghiară a cedat cu 0-3 în fața Portugaliei și este greu de crezut că vor avea șanse în fața Franței și Germaniei.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Ungaria să încheie pe locurile 1-3 în grupa F este 7,00.


  • (P) 1,05 este cota oferită de Casa Pariurilor ca naționala Germaniei să încheie grupa F pe locurile 1-3. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT