Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Germania – Danemarca, întrerupt după 35 de minute! Arbitrul a luat o decizie rar văzută pe stadioanele de fotbal

Meciul dintre Germania şi Danemarca a fost întrerupt în minutul 35. Arbitrul Michael Oliver a luat o decizie rar văzută pe terenurile de fotbal.
29.06.2024 | 22:45
Germania  Danemarca intrerupt dupa 35 de minute Arbitrul a luat o decizie rar vazuta pe stadioanele de fotbal
Germania - Danemarca, întrerupt după 35 de minute! Arbitrul a luat o decizie rar văzută. Sursa: Twitter
ADVERTISEMENT

Meciul Germania – Danemarca a început furtunos, la propriu. După doar 35 de minute, arbitrul Michael Oliver a fluierat şi i-a trimis pe jucătorii celor două echipe la cabine dintr-un motiv rar văzut.

Germania – Danemarca, întrerupt după 35 de minute! Arbitrul a luat o decizie rar văzută

O furtună s-a iscat în Dortmund şi după câteva tunete şi fulgere, arbitrul a suspendat partida. Jucătorii au stat câteva minute la marginea terenului, dar după ce s-a pornit o ploaie torenţiale au mers la cabine.

ADVERTISEMENT

Este o decizie rar văzută pe un teren de fotbal, mai ales că o furtună asemănătoare s-a iscat şi la meciul dintre România şi Slovacia, scor 1-1. Chiar dacă şi atunci a fost o ploaie torenţială cu tunete şi fulgere, meciul a continuat.

Jucătorii celor două echipe au revenit de la vestiare după 20 de minute!

Germania a dominat optimea cu Danemarca până la momentul întreruperii. Nemţii au marcat în minutul 5 prin Scholtterbeck, dar reuşita fundaşului a fost anulată pentru un fault în atac făcut de Kimmich.

ADVERTISEMENT

Echipele au revenit de la cabine după o pauză de 20 de minute, în uralele fanilor prezenţi. Suporterii nu au fost deranjaţi de ploaia torenţială şi mulţi dintre ei au înfruntat intemperiile în tribune, fără să se ascundă.

Cele două formaţii au avut parte de câteva minute de încălzire după această pauză forţată. Bild a scris că exista ca meciul să fie amânat până duminică în cazul în care vremea rea ar fi continuat.

ADVERTISEMENT

Michael Oliver a discutat cu cei doi căpitani înainte să fluiere reluarea jocului cu o minge de arbitru. Partida s-a reluat după aproximativ 25 de minute de la întrerupere.

Elveţia, prima calificată în sferturile de finală!

Este a doua optime de finală de la Euro 2016 după Elveţia – Italia. Echipa lui Murat Yakin a câştigat cu 2-0 şi a eliminat deţinătoarea trofeului. Elveţia îşi aşteaptă adversara din duelul Anglia – Slovacia.

ADVERTISEMENT

România va juca în optimile de finală marţi, de la ora 19:00, împotriva Olandei. “Tricolorii” vor juca la Munchen, pe Allianz Arena, stadionul pe care a început campania de la Euro 2024 cu acel 3-0 electrizant în faţa Ucrainei.

VIDEO: 

ADVERTISEMENT
8,50 este cota BETANO pentru o victorie a României in fata Olandei