Germania, din nou în alertă: un suspect înarmat ar fi intrat într-o clădire oficială în Koln. Se vorbeşte şi despre o bombă

Iuliana Spirache   
in Hotnews
28/07/2016, 19:43
Germania, din nou în alertă: un suspect înarmat ar fi intrat într-o clădire oficială în Koln. Se vorbeşte şi despre o bombă

Politistii germani cauta un posibil suspect inarmat prezent intr-o cladire din Koln.

O operatiune a politistilor germani este in desfasurare intr-o cladire oficiala, sediul agentiei de ocupare a fortei de munca din orasul Koln, dupa ce mai multi martori au raportat prezenta unui suspect inarmat, cu un “comportament amenintator”. Politistii au blocat accesul in respectiva cladire de pe strada Luxemburger, in timp ce efectueaza perchezitii in birouri, transmite RT. Patru persoane ar fi fost arestate. “Situatia este confuza”, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Potrivit autoritatilor, s-a discutat si despre o alerta cu bomba, insa ulterior aceasta a fost infirmata.

Autoritatile germane sunt in alerta, dupa ce o serie de patru atacuri au zguduit landul bavarez in ultima saptamana, soldate cu 11 morti si 34 de raniti. Aceasta este a doua operatiune lansata joi de politistii germani, dupa ce o operatiune a vizat o moschee a comunitatii salafiste si opt apartamente din localitatea Hildesheim.

Sursă: stirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×