Fotbal intern

Germania – Franța 0-0. Bale a făcut show cu Irlanda. Toate rezultatele din Liga Națiunilor

06.09.2018 | 23:53
Germania  Franta 00 Bale a facut show cu Irlanda Toate rezultatele din Liga Natiunilor

Liga Naţiunilor a debutat, joi, 6 septembrie cu mai multe partide din fiecare Ligă. Germania – Franţa 0-0 a fost cel mai aşteptat meci de fani, dar spectacolul s-a desfăşurat în partida Ţara Galilor – Irlanda 4-1, într-un meci în care Gareth Bale a ieşit la rampă.

UPDATE, ora 23:40: S-a încheiat prima zi din Liga Naţiunilor! Germania – Franţa, primul meci vedetă s-a încheiat la egalitate 0-0, în timp ce Gareth Bale a reuşit să marcheze un super gol pentru Ţara Galilor. Iată toare rezultatele zilei:

LIGA B
Cehia – Ucraina 1-2
Grupa 1: Cehia, Slovacia, Ucraina

Țara Galilor – Irlanda 4-1
Grupa 4: Danemarca, Irlanda, Țara Galilor

LIGA C
 Norvegia – Cipru 2-0
 Slovenia – Bulgaria 1-2
Grupa 3: Slovenia, Norvegia, Bulgaria, Cipru

LIGA D

Kazahstan – Georgia 0-2
21:45 Letonia – Andorra 0-0
Grupa 1: Georgia, Kazahstan, Letonia, Andorra

Armenia – Liechtenstein 2-1 
21:45 Gibraltar – Macedonia 0-2
Grupa 4: Armenia, Liechtenstein, Gibraltar, Macedonia


UPDATE, ora 21:13. Echipele de start în Germania – Franţa, ultimele două campioane mondiale:

UPDATE, ora 21:00. Armenia învinge cu 2-1 Liechtenstein în al doilea meci din Liga Naţiunilor. Pizzeli şi Barseghyan au marcat pentru gazde, iar oaspeţii au punctat prin Wolfinger. Starul armenilor, Henrik Mkhitaryan a ratat un penalty la 1-1. Celelalte meciuri se dispută de la ora 21:45.


UPDATE, ora 17:00. S-a înregistrat prima victorie în Liga Națiunilor, noua competiție fondată de UEFA. Kazakhstan – Georgia s-a terminat 0-2.


România debutează în această competiție o zi mai târziu, vineri, pe 7 septembrie, în compania reprezentativei din Muntenegru. Trei zile mai târziu vom întâlni Serbia, la Belgrad.

Germania – Franța live stream online

Germania nici că-și putea dori un meci mai potrivit pentru restrart decât cel împotriva campioanei mondiale în exercițiu, Franța. Nemții au dezamăgit crunt la turneul final din Rusia, unde au terminat ultimii o grupă cu Suedia, Mexic și Coreea de Sud, părăsind competiția încă din faza grupelor pentru prima dată în istorie. În comparație, Franța a luat din nou titlul mondial după o așteptare de 20 de ani. „Cocoșii” lui Deschamps au arătat foarte bine pe întreaga durată a turneului, când rareori au fost puși în dificultate de adversari.

Cei doi „granzi” ai fotbalului european se înfruntă în Liga Națiunilor, acolo unde fac parte din Liga A, Grupa 1, alături de naționala Olandei. Cine încheie grupa pe primul loc, merge în semifinale și în luna iunie se poate lupta pentru primul trofeu din istorie în această competiție. Naționalele se luptă și pentru un premiu financiar consistent: 7,5 milioane de euro pentru câștigătoarea Ligii Națiunilor, cu condiția ca aceasta să câștige și grupa.

De 29 de ori s-au întâlnit în total, cele două echipe naționale. Gazdele de joi seară, germanii, și-au adjudecat zece victorii, șase partide s-au încheiat la egalitate, în timp ce francezilor le-au revenit 13 succese. Deși casele de pariuri n-o dau favorită, campioana mondială nu are cum să plece cu de șansa a doua în această partidă, chiar dacă evoluează în deplasare.

Program și rezultate Liga Națiunilor, joi, 6 septembrie

Alte meciuri interesante ale zilei de joi se dispută în Liga B, acolo unde Cehia dă peste Ucraina, într-un duel al echipelor care au ratat prezența la CM 2018, iar în Insulă avem derby-ul dintre Țara Galilor și Irlanda.

Mai sunt programate meciuri de asemenea în Liga C și Liga D. Desigur, numele naționalelor implicate în aceste dueluri nu atrag interesul publicului larg, însă pentru reprezentativele în cauză miza este mare. Liga Națiunilor reprezintă o șansă în plus pentru echipele europene să meargă la turneul final de peste doi ani.

  • Liga A: Germania 21:45 Franta
  • Liga B: Cehia 21:45 Ucraina
    Liga B: Tara Galilor 21:45 Irlanda
  • Liga C: Slovenia 21:45 Bulgaria
    Liga C: Norvegia 21:45 Cipru
  • Liga D: Kazahstan 17:00 Georgia
    Liga D: Armenia 19:00 Liechtenstein
    Liga D: Letonia 21:45 Andorra
    Liga D: Gibraltar 21:45 Macedonia