Fotbal international

Germania-Mexic 0-1 la CM 2018! Prima bombă a Mondialului! Campioana mondială la pământ

17.06.2018 | 19:47
GermaniaMexic 01 la CM 2018 Prima bomba a Mondialului Campioana mondiala la pamant
ADVERTISEMENT

Germania – Mexic LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Germania – Mexic s-a jucat în prima etapă a Grupei F de la Campionatul Mondial 2018. Campioana mondială a început la Moscova drumul spre apărarea trofeului cucerit la turneul final din 2014. Trupa lui Joachim Low are ca obiectiv o nouă finală în Rusia, orice altă performanţă fiind un adevărat insucces. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 19:50 / Mexicanii au produs prima mare surpriză de la Campionatul Mondial, reușind să învingă Germania, campioana mondială en-titre. Mexicul s-a impus cu 1-0 prin golul marcat în prima repriză de Lozano.

ADVERTISEMENT

Min 35 / GOOOOOOL Mexic! Lozano a deschis scorul după un şut din careu.

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Germania – Mexic.


UPDATE, ora 17:01 / Se știu echipele de start.

Germania: Neuer – Kimmich, Boateng, Hummels, Plattenhardt – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Werner.

Mexic: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Herrera, Guardado – Layun, Vela, Lozano – Hernandez.

ADVERTISEMENT

Germania – Mexic LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Germania are un lot solid pentru Campionatul Mondial din Rusia. Joachim Low şi-a permis să-l lase acasă pe Sandro Wagner sau Leroy Sane, chiar dacă neconvocarea ultimului a stârnit un adevărat val de critici. Cu toate acestea, nemţii sunt printre marii favoriţi la câştigarea turneului final din Rusia. Marea problemă a selecţionerului neamţ este absenţa unui om de gol, Thomas Muller sau Mario Gomez având un sezon şters. Marele plus al Germaniei este linia de mijloc, unde Toni Kroos este un adevărat as pentru Joachim Low.

Germania – Mexic LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Mexicanii nu i-au învins niciodată pe nemţii la Mondiale

Germania – Mexic LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018.  Mexicul este o prezenţă obişnuită la Campioanatele Mondiale, obţinând calificarea la ultimele şase turnee finale consecutive. De fiecare dată, mexicanii au obţinut calificarea în optimile de finală, însă nu au reuşit să facă pasul cel mare spre sferturi. Cu un lot în care se regăsesc mulţi jucători care evoluează în întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

Germania – Mexic LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Germania şi Mexic s-au mai întâlnit de trei ori în istoria Mondialelor, nemţii reuşind să obţină două victorii, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. Partida de duminică se va disputa pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde s-a jucat primul de deschidere de la Campionatul Mondial 2018. Alireza Faghani (Iran) va arbitra meciul Germania – Mexic, asiaticul fiind la primul turneu final la care participă.