Fotbal international

Germania – Olanda 2-2, în Liga Naţiunilor! Batavii se califică în play-off cu un gol în prelungiri. Video

19.11.2018 | 23:35
Germania  Olanda 22 in Liga Natiunilor Batavii se califica in playoff cu un gol in prelungiri Video

Partida Germania – Olanda s-a disputat luni, de la ora 21:45, pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, în ultima etapă a Grupei 1 din Divizia A a Ligii Națiunilor. Olandezii s-au văzut conduși cu 1-0 și 2-0 încă din startul partidei, dar au revenit și au egalat pe final, obținând locul 1 în grupă și calificarea în play-off-ul Ligii Națiunilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Fluier final! Germania – Olanda 2-2. Batavii urcă pe primul loc în grupă.

Min 90+1: Virgil van Dijk egalează și duce Olanda în play-off!


Min. 85: Promes reduce din diferență pentru olandezi.


Min. 20: Sane dublează avantajul nemților, din pasa lui Kroos.


Min. 10: GOOOOL Germania! Werner deschide scorul pentru nemţi!

START DE MECI 

UPDATE, ora 21:40. În câteva minute începe confruntarea dintre Germania şi Olanda. Echipele de start în Germania – Olanda: 


Reprezentativa Olandei este la mâna ei în încercarea de a câștiga grupa și a se califica la turneul final pentru câștigarea trofeului, care se va desfășura în vara anului 2019 între cele patru formații care se vor impune în grupele din Divizia A, dar și la Campionatul European din 2020. Batavii au învins campioana mondială Franța în urmă cu trei zile, scor 2-0, și au nevoie de o remiză în Germania pentru a se ”cocoța” pe primul loc.

Germania – Olanda LIVE STREAM în Grupa 1 a Diviziei A din Liga Națiunilor

”Portocola mecanică” pare să fi ieșit din conul de umbră în care a stat în ultimii patru ani, când a ratat calificarea la Euro 2016 și la CM 2018. Numirea în funcția de selecționer a lui Ronald Koeman a însemnat o mutare inspirată, iar acum olandezii sunt la o remiză de o performanță răsunătoare.

Duel pentru balon între Emre Can și Memphis Depay în meciul Olanda - Germania 3-0 din Liga Națiunilor
Duel pentru balon între Emre Can și Memphis Depay în meciul Olanda – Germania 3-0 din Liga Națiunilor

De partea cealaltă, nemții au avut o campanie dezastruoasă în Liga Națiunilor, obținând un singur punct în trei meciuri, 0-0 cu Franța pe teren propriu. Elevii lui Joachim Low sunt retrogradați matrematic în Divizia B a competiției, dar întâlnirea de la Gelsenkirchen poate reprezenta un punct de plecare pentru viitor.

Germania – Olanda – LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Germania – Olanda nu va fi transmisă de niciun post de televiziune din România, dar va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Meciul de pe Veltins Arena va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. Românul a primit o serie de întâlniri extrem de puternice în această toamnă și va merge la Gelsenkirchen alături de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de arbitrii adiționali Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce rezervă va fi Radu Ghinguleac.

Deși pentru nemți partida din această seară nu mai are niciun fel de miză, ei pleacă favoriți la casele de pariuri având o cotă de 2,00 la victorie, față de 4,20 Olanda și 3,80 remiza. Bookmakerii au acordat o cotă de 3,40 pentru o victorie fără gol primit a Germaniei și de 2,92 pentru un meci de peste 3,5 goluri.

Tags: