Germania, reacţie după ce Erdogan instituie starea de urgenţă în Turcia pentru trei luni

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 16:20
Germania, reacţie după ce Erdogan instituie starea de urgenţă în Turcia pentru trei luni

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat miercuri instaurarea stării de urgenţă pentru trei luni în Turcia, în urma tentativei de lovitură de stat eşuate săptămâna trecută, informează AFP, DPA şi Reuters. La scurt timp după anunţul preşedintelui turc Erdogan, ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a cerut Turciei să limiteze starea de urgenţă impusă în urma unei lovituri de stat eşuate numai la o perioadă necesară de timp şi să pună capăt rapid măsurii, informează Reuters.

Steinmeier a emis un comunicat miercuri seară, ca răspuns la declararea stării de urgenţă, cerând guvernului turc să menţină atât statul de drept cât şi o proporţionalitate în răspunsul său la tentativa de lovitură de stat.

Citeşte mai mult pe www.dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×