Sport

Germania – România. Imagini superbe de pe arena din Hamburg. Sute de suporteri români sunt alături de „tricolori”. Video

Sute de suporteri români sunt prezenți în tribunele stadionului din Hamburg. E prima oară după pandemie când „tricolorii” se bucură în deplasare de prezența unui număr atât de mare de fani.
08.10.2021 | 23:00
Germania  Romania Imagini superbe de pe arena din Hamburg Sute de suporteri romani sunt alaturi de tricolori Video
ADVERTISEMENT

Chiar dacă România se află pe lista roșie a statelor cu risc epidemiologic ridicat, nu mai puțin de 800 de suporteri români au ținut să încurajeze echipa națională direct din tribunele arenei din Hamburg. Asistăm astfel la prima deplasare – după pandemia Covid-19 – în care elevii lui Mirel Rădoi au parte de un număr atât de mare de fani.

Un efort răsplătit din plin, grație golului reușit de Ianis Hagi, în minutul 9 al partidei, după o fază superbă în care a ridiculizat întreaga apărare a „Panzerelor”. În plus, „tricolorii” au rezistat eroic asaltului ofensiv și au reușit să intre în avantaj la cabine.

ADVERTISEMENT

Germania – România. 800 de suporteri români sunt prezenți în tribunele arenei din Hamburg

România, România”, a răsunat din piepturile celor 800 de fani români pe tot parcursul primelor 45 de minute, dar și la pauză, când tabela de marcaj indica un nesperat 0-1.

Având în vedere că situația epidemiologică a țării noastre se înrăutățește pe zi ce trece, Federația Germană le-a oferit suporterilor români posibilitatea de a-și recupera contravaloarea biletelor achiziționate.

ADVERTISEMENT

Cât despre curajoșii care au ținut cu orice preț să fie prezenți la meci, aceștia au fost îndemnați să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de acces pe teritoriul Germaniei.

Potrivit comunicatului  publicat pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne, pentru a evita carantinarea, persoanele sosite pe teritoriul țării sunt obligate să încarce dovada testării, vaccinării sau vindecării online, pe www.einreiseanmeldung.de.

ADVERTISEMENT

FRF: „Vom fi aproape 1.000 plus mulţi alţi români din Germania şi ţările vecine în restul arenei”

De altfel, Federația Română de Fotbal a anunțat, cu doar câteva ore înaintea fluierului de start al partidei, că „tricolorii” vor avea parte de un număr semnificativ de fani în tribunele „Imtech Arena”.

La şedinţa tehnică UEFA premergătoare partidei de azi cu Germania, s-au anunţat 850 suporteri români în primul sector dedicat fanilor oaspeţi din perioada pandemiei la un meci al României.

ADVERTISEMENT

Suntem siguri că vom fi aproape 1.000 plus mulţi alţi români din Germania şi ţările vecine în restul arenei”, se arăta în comunicatul forului condus de Răzvan Burleanu.

După acest meci, elevii lui Mirel Rădoi se întorc în țară pentru duelul decisiv cu Armenia, care este programat luni, 11 octombrie, la 21:45, pe noul stadion din Ghencea.

ADVERTISEMENT