Pariuri sportive

Germania – Scoția deschide EURO 2024! Debut cu brio sau surpriză încă de la primul meci?! Profită de cota zilei

Germania - Scoția este meciul care deschide EURO 2024. Profită de cota zilei la MOZZART BET cu prima partidă de la turneul final.
14.06.2024 | 09:59
Germania  Scotia deschide EURO 2024 Debut cu brio sau surpriza inca de la primul meci Profita de cota zilei
Germania - Scoția este primul meci de la EURO 2024, care pune în joc cote ofertante la pariuri. Profită din plin de ofertele MOZZART BET. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Germania – Scoția este confruntarea care dă startul competiției EURO 2024. Duelul are loc vineri, 14 iunie, ora 22:00, în prima etapă din Grupa A, pe Stadionul Allianz Arena din Munchen. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Germania – Scoția deschide EURO 2024! Debut cu brio sau surpriză încă de la primul meci?! Profită de cota zilei

Germania are nevoie de o prestație solidă la debut contra Scoției pentru a spera la câștigarea râvnitului trofeu de la EURO 2024. Nemții au disputat două meciuri amicale înainte de turneul final contra Ucrainei (0-0) și împotriva Greciei (2-1).

ADVERTISEMENT

De asemenea, Scoția are moralul ridicat înaintea debutului împotriva campioanei mondiale din 2014. În meciurile de pregătire de la începutul lunii iunie, naționala lui Steve Clarke a învins Gibraltar (2-0) și a remizat cu Finlanda (2-2).

De-a lungul timpului, duelurile dintre Germania și Scoția s-au dovedit a fi extrem de spectaculoase, cu multe goluri. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 1,60 cu pronosticul „total goluri: 3+”.

ADVERTISEMENT

Germania, victorii la limită în ultimele 3 întâlniri cu Scoția

Germania a câștigat ultimele 3 meciuri directe împotriva Scoției, de fiecare dată la limită. Ultima întâlnire directă a avut loc în preliminariile EURO 2016. Naționala pregătită la acea vreme de Joachim Löw a câștigat spectaculos, scor 3-2.

Totodată, naționala Mannschaft s-a impus și în meciul tur contra Scoției din preliminariile EURO 2016, scor 1-0. Ultima victorie a Scoției împotriva Germaniei datează din 1999, scor 1-0, într-un meci amical.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „total goluri: 3+”. Germania este cunoscută pentru forța ofensivă pe care o deține, în timp ce Scoția este protagonista unei serii de 15 meciuri cu cel puțin un gol marcat indiferent de echipă.

Scoția, o singură victorie în ultimele nouă meciuri

Scoția a înregistrat o singură victorie în ultimele nouă meciuri, perioadă în care a înregistrat 5 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate. Totuși, naționala pregătită de Steve Clarke poate reprezenta un test important pentru Germania, care este favorită la câștigarea meciului.

ADVERTISEMENT

Scoția s-a calificat direct la EURO 2024, clasându-se pe locul 2 în Grupa A din preliminarii. Este pentru prima dată de la Cupa Mondială din 1998 când scoțienii bifează o calificare directă la un turneu final.

  • 1,60 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „total goluri: 3+” la meciul Germania – Scoția

ADVERTISEMENT