UPDATE / Germania încă nu şi-a asigurat prezenţa la Cupa Mondială

UPDATE / Ozil şi compania au cîştigat cu 3-0 în Feroe, dar nu şi-au asigurat locurile pentru Cupa Mondială. Ca să fie siguri şi să nu mai depindă de rezultatele Suediei, nemţii trebuie să...
11.09.2013 | 00:12
UPDATE  Germania inca nu sia asigurat prezenta la Cupa Mondiala
ADVERTISEMENT

UPDATE / Ozil şi compania au cîştigat cu 3-0 în Feroe, dar nu şi-au asigurat locurile pentru Cupa Mondială. Ca să fie siguri şi să nu mai depindă de rezultatele Suediei, nemţii trebuie să cîştige meciul cu Irlanda, programat pe 11 octombrie. Celelalte echipe care mai au şanse la calificare, Austria şi Suedia au cîştigat meciurile cu Irlanda, respectiv, Kazahstan, dar încă nu sînt sigure de prezenţa la baraj. Meciul direct dintre cele două se va disputa luna viitoare şi la ”lumina” situaţia în grupa C

Nemţii sînt siguri de prezenţa la Cupa Mondială din Brazilia dacă înving în Feroe, iar Suedia nu reuşeşte să cîştige în Kazahstan. Cum ne-au obşinuit de-a lungul istoriei, au avut un parcurs perfect şi în această campanie de calificare, bifînd şase victorii şi o singură remiză.

ADVERTISEMENT

Germania s-a arătat milostivă faţă de amatorii din Feroe în partida de acasă, cîştigată numai cu 3-0. De altfel, feroezii au pierdut la scor doar în Austria, 0-6. Suedia are mare nevoie de victorie la Astana atît pentru a rămîne în cursa pentru primul loc, dar mai ales pentru a-şi păstra locul secund, pe care îl mai vizează Austria şi Irlanda.

Cele două se întîlnesc în meci direct la Viena pentru a stabili care dintre ele se va lupta pînă la final pentru accederea la baraj. Remiza ar fi un adevărat dezastru pentru ambele reprezentative, în condiţiile în care nordicii s-ar impune în Kazahstan. Austriecii au smuls o remiză la Dublin, scor 2-2, cu un gol egalizator marcat de Alaba în prelungiri.

ADVERTISEMENT

19:00 Kazahstan – Suedia 0-1
21:45 I-le Feroe – Germania 0-3
21:45 Austria – Irlanda 1-0

 

Tags: