Fotbal international

Duel nedecis între ultimele două campioane mondiale! Muller, super execuţie

Două dintre echipele favorite la câştigarea Campionatului Mondial din 2018 s-au duelat într-un meci amical disputat la Dusseldorf.
23.03.2018 | 21:20
Duel nedecis intre ultimele doua campioane mondiale Muller super executie
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:35 / Germania şi Spania, ultimele două campioane mondiale, au terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Rodrigo, respectiv Thomas Muller. Jucătorul lui Bayern Munchen a reuşit să marcheze după un şut de la peste 25 de metri.


UPDATE, ora 21:37. Echipele de start: 
 
Germania (4-2-3-1): Ter Stegen – Kimmich, Hummels, Boateng, Hector – Kroos, Khedira – Draxler, Ozil, Muller – Werner
 
Spania (4-2-3-1): De Gea – Alba, Ramos, Pique, Carvajal – Alcantara, Koke – Iniesta, Silva, Isco – Rodrigo

Două dintre favoritele la câştigarea Campionatului Mondial din 2018 se vor duela într-un meci amical programat în Germania, la Dusseldorf, vineri, de la ora 21:45. Nemţii, câştigători a patru Cupe Mondiale se vor duela cu Spaina, echipa care a câştigat o singură dată cel mai important trofeu la nivelul echipelor de club în 2010. VEZI AICI MECIUL

Germania a câştigat toate cele 10 partide disputate în preliminariile pentru turneul final, în timp ce Spania a bifat 9 succese şi un rezultat de egalitate. Formaţia pregătită de Joachim Low a câştigat în 2014 cu 1-0, ultimul meci disputat între cele două echipe, după un gol marcat de Toni Kroos.

ADVERTISEMENT

Germania – Spania LIVE STREAM Amical CM 2018. Ibericii vin cu o echipă formată din jucători de la Barca, Real şi Atletico

Germania – Spania LIVE STREAM Amical CM 2018. 11 din cei mai buni 13 jucători ai Spaniei vin de la Atletico Madrid, Barcelona şi Real Madrid. Astfel, vom întâmpina jocul de pressing al celor de la Atletico, viteza celor de la Real şi jocul de pase al celor de la Barcelona”, a prefaţat Joachim Low.