Sport

Germania – Suedia e meciul zilei de sâmbătă la CM 2018. Nemții nu mai vor surprize

22.06.2018 | 15:05
Germania  Suedia e meciul zilei de sambata la CM 2018 Nemtii nu mai vor surprize

Germania înfruntă Suedia în meciul zilei de sâmbătă la CM 2018, iar nemții evoluează sub o mare presiune: au pierdut meciul inaugural și un nou rezultat negativ le poate complica serios situația în grupa F. 

De cealaltă parte, Suedia a început perfect aventura la Mondialul din Rusia. Dacă se vor impune și împotriva Germaniei, nordicii se vor califica matematic în faza „optimilor” cu o etapă înainte de final.

Debut neașteptat pentru favoriți

Germania, campioana mondială en-titre, a pierdut primul meci de la această ediție a celei mai importante competiții fotbalistice din întreaga lume. A fost 1-0 pentru Mexic, într-o partidă în care nemții n-au jucat mare lucru, iar adversarii lor și-au creat multiple situații de gol. Prin prisma cotelor, eșecul Germaniei este și acum cea mai mare surpriză înregistrată la CM 2018!

Die Mannschaft duce o luptă de la distanță cu Brazilia în privința numărului de trofee câștigate. Dacă vor triumfa și la această ediției, atunci nemții îi vor egala la titluri pe brazilieni (4-5). Momentan însă, situația în faza grupelor nu este grozavă pentru niciuna dintre cele două naționale.

S-au marcat 16 goluri în ultimele două „directe”

Adversara de sâmbătă, Suedia, încearcă de 60 de ani să ajungă din nou în finala Campionatului Mondial. A fost extrem de aproape în 1994, dar a trebuit să se mulțumească doar cu locul 3. Actuala ediție a Mondialului promite să scrie o nouă pagină de istorie. Nordicii s-au calificat la Cupa Mondială după ce au eliminat Italia, la baraj, iar în debutul turneului au arătat destul de bine, 1-0 cu Coreea de Sud. Astfel, contra Germaniei, își poate asigura calificarea în optimile de finală. Ultimele două dueluri directe au fost extrem de spectaculoase – 4-4 în 2012, la Berlin, respectiv 5-3 pentru Germania, în 2013, la Stockholm.

O cotă pe care o puteți lua în calcul la acest Mondial este cea pentru autogol. Până acum am avut cinci autogoluri în turneu!

Pariuri speciale Germania – Suedia
1-1, goluri Berg și Werner @ 61.00
Va fi un autogol @ 10.00
Peste 29,5 faulturi @ 2.20*

*Cote oferite de casa de pariuri online de Unibet

Tags: