Fotbal international

Germania-Suedia 2-1 la CM 2018. Thriller decis în minutul 95 de golul lui Kroos!

23.06.2018 | 22:57
GermaniaSuedia 21 la CM 2018 Thriller decis in minutul 95 de golul lui Kroos

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Germania – Suedia 2-1 s-a jucat în etapa a doua din Grupa F a Campionatului Mondial 2018. Nemţii au fost la un pas de eliminarea de la turneul final din Rusia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+4 / GOOOOOOL Germania! Toni Kroos a marcat golul victoriei cu un şut din afara careului.

Min. 48 / GOOOOOL Germania! Marco Reus a egalat cu un şut din interiorul careului.

Min. 32 / GOOOOOL Suedia! Toivonen a deschis scorul cu un lob!

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Germania – Suedia.


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Germania – Suedia.

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Boateng, Hector – Rudy, Kroos – Reus, Muller, Draxler – Werner

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Toivonen, Berg


Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nordicii au avut un start solid la turneul final din Rusia şi au reuşit o victorie la limită, 1-0, în faţa reprezentativei din Coreea de Sud. Trupa condusă din teren de Emil Forsberg, cel care evoluează în Bundesliga la RB Leipzig, a dominat jocul şi a profitat de o lovitură de la 11 metri pentru a marca unicul gol al jocului.

Germania – Suedia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Echipele probabile:

Germania: Neuer – Kimmich, Hummels, Boateng, Hector- Kross, Gundogan – Reus, Muller, Draxler – Werner

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson- Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson, Toivonen, Berg

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Suedia a avut un parcurs excelent în calificări, însă a fost nevoită să joace un meci de baraj cu naţionala Italiei pentru obţinerea biletelor la Campionatul Mondial 2018. Nordicii au reuşit să elimine Italia, în dublă manşă, 1-0, 0-0, şi cu un evenetual succes în faţa Germaniei sunt ca şi calificaţi în optimile de finală ale turneului final din Rusia.

Germania – Suedia LIVE STREAM, în grupa D la CM 2018

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nemţii au avut un parcurs impecabil în meciurile de calificare pentru turneul final şi au obţinut maximu de puncte în cele 10 partide. Formaţia pregătită de Low a marcat 43 de goluri şi a primit doar patru şi nimic nu anunţat dezastrul din meciul cu Mexic de la Mondial.

Germania - Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018.
Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018.

Germania – Suedia LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii se întâlnesc pe Fisht Stadium din Sochi, o arenă care poate să găzduiască 45.000 de spectatori la meciurile de la turneul final. Stadionul a fost construit special pentru ceremonia de deschidere la Jocurile Olimpice de iarnă şi a fost deja gazda partidelor Spania – Portugalia 3-3 şi Belgia – Panama 3-0.

Germania – Suedia cote la pariuri CM 2018

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Partida dintre cele două formaţii va fi condusă la centru de polonezul Szymon Marciniak, fiind ajutat la cele două linii de către Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz. Marciniak s-a aflat la centru şi la partida Argentina – Islanda la acest turneu final.