Fotbal international

Germania U21 – Franța U21 2-2. „Cocoșii” au revenit spectaculos de la 0-2

21.03.2019 | 19:44
Germania U21  Franta U21 22 Cocosii au revenit spectaculos de la 02

Echipele de tineret ale Germaniei și Franței au remizat 2-2 într-un meci amical de lux disputat în cursul zilei de joi. Franța, care ne va fi adversară la EURO U21, a revenit spectaculos de la 0-2. 

Min. 90+3 – Final de meci

Min. 66 – GOOOOOOOOL FRANȚA! Dembele egalează pentru francezi 2-2

Min. 51 – GOOOOOOOL FRANȚA! Ikone reduce din diferență 2-1

Min. 32 – GOOOOOOL GERMANIA! Henrichs majorează diferența 2-0

Min. 3 – GOOOOOOOL GERMANIA! Nemții deschid repede scorul prin Oztumali 1-0

Min. 1 – A început partida

Germania – Franța Live Stream Online pe Eurosport

Meciul amical Germania – Franța are loc joi, 21 martie, cu începere de la ora 19:30. Pe teren se vor afla două dintre cele mai bune echipe de tineret din Europa, calificate la turneul final al CE din vara acestui an, din Italia. Franța este adversara tricolorilor din grupa de la Europeanul de tineret, tricolorii mici revenind la un asemenea nivel după o absență de 20 de ani.

România va juca în grupă cu Anglia, Franța și Croația, toate aceste naționale având un lung istoric în prezențe la turnee finale la această categorie de vârstă, iar Anglia și Franța fiind câștigătoare. Paritda amicală Germania – Franța U21 se dispută joi, 21 martie, de la ora 19:30, pe stadionul echipei de liga a patra Rot Weiss Essen și va putea fi vizionat pe micul ecran în România, în exclusivitate, pe programul Eurosport 1. De asemeni, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Atât Germania, pregătită de Adi Hutler, cât și Franța, antrenată de Sylvain Ripoll au în componență foarte mulți jucători de mare perspectivă și de mare talent. După acest meci tineretul Franței va juca și pe 24 martie un al doilea amical, pe teren propriu, la Brest, în compania Danemarcei, partida fiind programată de la ora 22:00

Germania - Franța U21. Vedeta echipei e Mousa Dembele de la Tottenham
Germania – Franța U21. Vedeta echipei e Mousa Dembele de la Tottenham

Almany Toure debutează la naționala U21 a Franței

Sylvain Ripoll a chemat următorul grup de jucători în vederea acestui meci și al partidei cu Danemarca: PORTARI: Bernardoni, Descamps, Larsonneur –FUNDAȘI:  Alakouch, Amian, Ballo-Touré, Diallo, Konaté, Niakhaté, Sarr –MIJLOCAȘI:  Aouar, Bamba, Coco, Guendouzi, Gélin, Lopez, Reine-Adelaïde, Tousart – ATACANȚI: Dembélé, Ikoné, Mateta, Saint-Maximin, Terrier.

Din acest lot a ieșit, ca urmare a unei accidentări, fundașul central Kelvin Amian de la Toulouse, înlocuit cu Almany Toure de la Eintracht Frankfurt, jucător care se află la prima selecție și care încă nu s-a decis pentru cine va juca la nivel de seniori, el având și cetățenie maliană. Din această echipă ies în evidență numele câtorva jucători deja foarte bine cotați: Konate, Sarr, Dembele sau Saint-Maximin.