Sport

Germania – Ungaria 2-2. Cel mai nebun meci de la EURO 2020! Nemţii obţin calificarea în minutul 84

Germania a remizat cu Ungaria, scor 2-2, şi s-a calificat în optimile de finală de pe locul 2.
23.06.2021 | 23:30
Germania  Ungaria 22 Cel mai nebun meci de la EURO 2020 Nemtii obtin calificarea in minutul 84
Ungaria conduce Germania la Munchen în ultimul meci din Grupa F
ADVERTISEMENT
23-06-2021
18:50

Germania obţine calificarea în optimi după remiza cu Ungaria

Germania – Ungaria 2-2 s-a jucat în etapa a 3-a din Grupa F. Nemţii au obţinut calificarea în optimi după ce au trăit periculos. Szalai (11) şi Schafer (68) au marcat golurile maghiarilor, în timp ce Havertz (66) şi Goretzka (84) au înscris pentru selecţionata lui Joachim Low. Germania s-a clasat pe locul 2 şi va întâlni Anglia în optimi. În aceeaşi fază s-au mai calificat Franţa şi Portugalia, în timp ce Ungaria a fost eliminată.

Min. 84 / GOOOL Germania! Goretzka egalează cu un şut din 13 metri, mingea este uşor deviată şi Gulacsi este învins.

Clasamentul LIVE în Grupa F

Min. 68 / GOOOL Ungaria! Maghiarii au repus mingea şi au marcat imediat prin Schafer în urma unor greşeli colective în apărarea nemţilor

Clasamentul LIVE în Grupa F

Min. 66 / GOOOL Germania! Havertz egalează după o gafă a lui Gulacsi.

Min. 63 / Portugalia a egalat Franţa, iar Germania a picat pe locul 4 şi este eliminată de la EURO 2020.

Clasamentul LIVE în Grupa F

Min. 51 / Germania este ajutată de Franţa, care a făcut 2-1 în meciul cu Portugalia. Astfel, la acest scor, coroborat cu ceea ce se întâmplă la Munchen, nemţii ocupă locul 3 şi merg în optimi, în timp ce lusitanii sunt eliminaţi de la EURO 2020

Clasamentul LIVE în Grupa F

Min. 21 / Hummels a trimis mingea în bara transversală a maghiarilor

Min. 11 / GOOOL Ungaria! Adam Szalai deschide scorul cu o lovitură de cap, după ce a scăpat de marcajul nemţilor

Min. 4 / Kimmich a ratat prima mare ocazie a meciului. Mingea trimisă de jucătorul nemţilor a fost scoasă în extremis de Gulacsi

Min. 1 / A început meciul Germania – Ungaria

23-06-2021
17:50

Echipele de start pentru Germania - Ungaria

Germania: Neuer (c) (Bayern) – Ginter (Monchengladbach), Hummels (Dortmund), Rudiger (Chelsea) – Kimmich (Bayern), Gundogan (Manchester City), Kroos (Real Madrid), Gosens (Atalanta) – Havertz (Chelsea), Gnabry (Bayern), Sane (Bayern); Rezerve: Leno, Trapp – Halstenberg, Volland, Werner, Musiala, Sule, Neuhaus, Goretzka, Muller, Can, Koch; Selecționer: Joachim Low

Ungaria: Gulacsi (Leipzig) – Nego (Fehervar), Botka (Ferencvaros), Orban (Leipzig), At. Szalai (Fenerbahce), Fiola (Fehervar) – Kleinheisler (Osijek), Nagy (Bristol City), Schafer (Dunajska Streda) – Ad. Szalai(c) (Mainz), Sallai (Freiburg); Rezerve: Bogdan, Dibusz – Lang, Kecskes, Holdender, Lovrencsics, R. Varga, Siger, Varga, Nikolic, Schon, Bolla; Selecționer: Marco Rossi

Meciul Germania – Ungaria are loc miercuri, 23 iunie, începând de la ora 22:00, în cadrul grupei F de la turneul final al EURO 2020. Germania are trei puncte, Ungaria unul singur, după neaşteptata remiză cu campioana mondială Franţa.

Unde se joacă partida Germania – Ungaria

Confruntarea Germania – Ungaria se dispută miercuri, 23 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Allianz Arena din Munchen, în etapa a 3-a şi ultima din grupa F la EURO 2020. Meciul a stârnit multe comentarii cu tentă politică, UEFA intervenind pentru a stopa o iniţiativă a primarului din Munchen.

ADVERTISEMENT

Deranjat de faptul că guvernul Ungariei a decis să respingă orice formă de implicare şi informare a tinerilor cu vârsta până la 18 ani pe teme de homosexualitate, primarul din Munchen a vrut să lumineze Allianz Arena la meci în culorile curcubelui, simbolul LGBT, dar UEFA a spus nu.

Cine transmite la TV meciul Germania – Ungaria

Partida Germania – Ungaria se joacă miercuri, 23 iunie, de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen, în grupa F de la EURO 2020 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalul PRO X, la aceeaşi oră cu meciul Portugalia – Franţa. Mai puteţi vedea acest joc şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Munchen, după câteva zile însorite, vremea s-a stricat şi se anunţă cel puţin o săptămână ploioasă şi rece de acum înainte. Vor fi maxim 19 grade la ora jocului şi sunt mari şanse de precipitaţii. Meciul a fost încredinţat arbitrului rus Serghei Karasev.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Germania – Ungaria

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, are un singur jucător care sigur va lipsi de la acest meci. Este vorba de Klosterman, fundaşul de la Leipzig. Un alt jucător cu probleme este veteranul de la Bayern, Thomas Muller, dar acesta se va afla pe bancă.

ADVERTISEMENT

Omologul său de la naţionala Ungariei, italianul Marco Rossi, poate răsufla uşurat în privinţa atacantului său, Adam Szalai, a cărui problemă apărută în prima repriză a meciului cu Franţa, când a şi fost înlocuit, nu a fost foarte serioasă şi se află în lot pentru Munchen.

Germanii îşi fac tot felul de calcule. Nu prea vor locul 1 în grupă

Presa germană a scos la iveală faptul că selecţionerul Joachim Low şi jucătorii săi ar face tot felul de calcule înaintea acestui meci, care şi dacă îl termină la egalitate tot îi califică în optimi, pentru a vedea care ar fi traseul cel mai convenabil pe mai departe.

ADVERTISEMENT

După informaţiile lor, lui Low şi jucătorilor nu prea le-ar surâde locul 1 în grupă, care i-ar trimite la Bucureşti pentru optimea cel mai probabil cu Elveţia, locul 3 din grupa A, pentru că mai departe există serioasa probabilitate de a da de Italia, una dintre naţionalele care au impresionat la Euro 2020.

Cote la pariuri pentru jocul Germania – Ungaria

Meciul Germania – Ungaria stabilește un record în privința celei mai scăzute cote la victorie de la întregul turneu până acum. Germania are, pentru a câștiga, cota de 1,18, în timp ce Ungaria a fost cadorisită cu un imens 17,00 în cazul unei mari surprize.

Istoria partidelor directe înseamnă doar două confruntări la un CM, ambele în 1954, primul joc direct în 1912 și alte cinci jocuri amicale. Victoriile sunt împărțite, patru la număr, dar la această oră diferența ar fi clară în  favoarea panzereleor.

ADVERTISEMENT