Pariuri sportive

Germania vă umple buzunarele! Pariul zilei de neratat la Euro 2024

Euro 2024 este în plină desfășurare, iar pariul zilei la Favbet o are în prim plan pe Germania, țara gazdă a turneului final.
19.06.2024 | 16:51
Germania va umple buzunarele Pariul zilei de neratat la Euro 2024
Pariul zilei la Euro mizează pe „blestemul” țării organizatoare. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Euro 2024 și-a derulat prima etapă din faza grupelor, nu au lipsit surprizele, iar specialiștii și microbiștii și-au făcut deja o primă impresie despre forța celor 24 de naționale prezente la turneul final. S-au refăcut calculele în ceea ce privește favoritele și s-au schimbat cotele, pariorii putând profita acum din plin de pariurile zilei pe care le oferă cei de la FAVBET.

Germania, „personajul principal” în pariul zilei Favbet de la Euro 2024

Euro 2024 a debutat sub cele mai bune auspicii, spectacolul fiind la el acasă în ciuda tuturor previziunilor pesimiste ale specialiștilor. Am avut parte de meciuri senzaționale, cu goluri multe și superbe, puține fiind partidele care nu s-au ridicat la nivelul unei competiții de asemenea anvergură în prima etapă din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Iar naționala care a impresionat cel mai mult până acum a fost, poate surprinzător, cea a țării gazdă. Germania lui Julian Nagelsmann a avut un debut fulminant de turneu final, 5-1 cu Scoția, și și-a depus candidatura clară pentru cucerirea trofeului.

La începutul turneului, nemții erau cotați cu a treia șansă, dar mai mult datorită avantajului oferit de terenul propriu decât de evoluțiile de până acum. Având liber în preliminarii, „panzerele” s-au pregătit pentru Euro doar cu partide amicale, însă rezultatele nu au fost cele scontate. Ba chiar dezamăgitoare pe alocuri.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, datele problemei s-au schimbat radical. Cota nemților la câștigarea Euro 2024 a scăzut la FAVBET de la 8,00, cât era inițial, la 5,30 și e posibil să mai aibă parte de ajustări în continuare dacă băieții lui Nagelsmann vor continua pe aceeași linie.

E clar că toată Germania e cu ochii pe Euro 2024 și singurul țel este să pună mâna pe trofeul „Henri Delaunay”. Numai că există un mare obstacol! Tradiția spune că ultimele două țări organizatoare au fost lovite de un mare ghinion: au pierdut finala!

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Franța la Euro 2016 (0-1 după prelungiri în finala cu Portugalia) și Anglia la Euro 2020 (1-1, 2-3 la penalty-uri în finala cu Italia). I-am trecut aici și pe englezi, chiar dacă turneul final din 2020 a avut loc în 12 țări, pentru că și-au disputat 6 dintre cele 7 partide pe stadionul „Wembley” din Londra. Inclusiv ultimul act cu Italia…

De aceea, pariorii ar trebui să țină cont și de acest aspect extrem de interesant și să profite la maxim de pariul zilei oferit de FAVBET. Varianta „Germania pierde finala Euro 2024” are o cotă de 6,50 și ar trebui speculată imediat.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aveți însă încredere în „blestemul” țării organizatoare, găsiți și alte oferte extrem de interesante care au Germania în prim plan. Puteți miza pe numărul de puncte acumulat în grupe, pe totalul golurilor înscrise în aceeași fază a competiției sau, de ce nu, pe faza în care va fi eliminată.

  • 6,50 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „Germania pierde finala Euro 2024”

ADVERTISEMENT