Fotbal international

Germanul Toni Kroos şi-a tatuat chipurile celor doi copii pe braţe. Foto

27.07.2018 | 16:12
Germanul Toni Kroos sia tatuat chipurile celor doi copii pe brate Foto

Unul dintre starurile lui Real Madrid, mijlocaşul german Toni Kroos, şi-a tatuat chipurile celor doi copii ai săi pe braţe. Toni Kroos este unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi jucători pe Santiago Bernabeu, un model de profesionism şi în afara terenului. Germania a fost cea mai mare decepţie la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, dar de numele mijlocaşului din capitala Spaniei se leagă singura victorie a campioanei mondiale din 2014. Toni Kroos a executat fantastic o lovitură liberă din lateral de careu, surprinzându-l cu o execuţie de excepţie pe portarul Suediei, Olsen, Germnia obţinând victoria in extremis, cu scorul de 2-1.

Toni Kroos este printre puţinii jucători germani care a scăpat de criticile fanilor şi ale presei după dezastruosul turneu final de Campionat Mondial, iar la Real Madrid este denumit de către suporterii galacticilor “Metronomul”, pentru că are o constanţă fantastică în evoluţii şi pasele sale sunt într-o proporţie infimă greşite, având cel mai mare procent de precizie din echipa pregătită acum de fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui. Totodată, recunoscut pentru viaţa sa extrasportivă exemplară, Kroos este un familist convins şi acest lucru l-a demonstrat prin tatuajele pe care şi le-a făcut.

Germanul Toni Kroos şi-a tatuat chipurile celor doi copii pe braţe. Este considerat modelul de familist la Real Madrid

Primul, care este imaginea fiului său Leon, în vârstă de patru ani, a fost realizat pe braţul drept. Puştiul poartă o pălărie specific germană şi deasupra se află un ceas care arată ora 2,30. Al doilea este o producţie recentă şi o înfăţişează pe micuţa Amelie, care tocmai a împlinit doi ani, purtând o pereche de ochelari de soare. Opera aparţine artistului Markus Hukska şi imaginile postate pe reţelele de socializare au adunat rapid mii de like-uri atât pentru spiritul de familist al jucătorului, cât şi pentru realizarea artistică a celui care a efectuat tatuajul.

Toni Kroos și-a tatuat chipurile copiiilor. Fetiţa, Amelie e pe braţul stâng în semn de omagiu pentru împlinirea a doi anişori
Toni Kroos și-a tatuat chipurile copiiilor. Fetiţa, Amelie e pe braţul stâng

Toni Kroos consideră că plecarea lui Cristiano Ronaldo este o pierdere uriaşă pentru Real Madrid, dar vede totodată acest moment ca un început de drum pentru construcţia unei noi echipe care să atingă cel puţin performanţele pe care le-a obţinut cu CR7 în echipă în cei 9 ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu de acesta. “Este momentul unei noi provocări pentru a arăta că Real Madrid rămâne la fel de puternică şi după plecarea lui Cristiano. Cine ne crede că vom fi mai puţin puternici decât am fost până acum va avea o mare surpriză neplăcută”.

Tags: