Cele mai citite

Foto. Gerrard a ochit viitoarea stea a lui Liverpool: “Nu am mai văzut aşa ceva!”

Steven Gerrard se ocupă de echipa U18 a lui Liverpool de la începutul anului 2017. Legenda "cormoranilor" l-a remarcat pe unul dintre tinerii jucători pe care îi antrenează la academia clubului.
27.11.2017 | 21:29
ADVERTISEMENT

Pe 20 ianuarie 2017, Steven Gerrard revena la Liverpool la doi de când părăsise clubul. Patru luni mai târziu, legenda “cormoranilor” a primit pe mână echipa U18 a clubului şi la scurt timp de când se ocupă de antrenarea tinerelor talente a şi remarcat un fotbalist de viitor. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Adam Lewis este jucătorul care l-a convins deja pe Steven Gerrard. Fostul internaţional englez i-a lăudat calităţile în Liverpool Echo, acesta declarând că dacă va continua cu prestaţiile bune nu ştie cât de mult îl va mai avea sub comandă.

Steven Gerrard nu vrea să-l piardă prea repede pe Adam Lewis

“Adam Lewis a jucat foarte bine pentru noi în acest sezon. L-am tot lăudat pentru prestaţiile lui. Dacă va continua aşa nu ştiu cât vom mai lucra împreună. Aş vrea să-l păstrez cât mai mult, dar sunt sigur că va ajunge să fie chemat de Jurgen Klopp. Nu am văzut de ceva timp un jucător atât de bun pentru vârsta lui, e incredibil”, a declarat Steven Gerrard pentru Liverpool Echo.

ADVERTISEMENT

Adam Lewis are 18 şi joacă pe postul de mijlocaş stânga la Liverpool U18. Tânărul fotbalist a suferit o accidentare urâtă la începutul carierei, când şi-a fracturat piciorul drept în timpul unui antrenament. 

11 meciuri a jucat Adam Lewis pentru Liverpool U18

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri