News

Gest bizar al unui candidat PSD din Suceava. Și-a dat pantalonii jos în fața celui care îl luase la întrebări despre furtul de motorină din Primărie. Video

02.09.2020 | 22:52
Gest bizar al unui candidat PSD din Suceava Sia dat pantalonii jos in fata celui care il luase la intrebari despre furtul de motorina din Primarie Video
ADVERTISEMENT

Gest șocant al unui candidat din partea Partidului Social Democrat pentru alegerile locale din 27 septembrie, dintr-o localitate din județul Suceava.

Bărbatul a fost întrebat de un concetățean dacă fură motorină din rezerva Primăriei din orașul sucevean Milișăuți.

ADVERTISEMENT

Drept răspuns, cel acuzat nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să își dea jos pantalonii dar și lenjeria intimă și să îi arate celui ce i-a pus întrebarea fundul și organele intime. Este doar începutul campaniei electorale și acesta este unul dintre incidentele șocante întâlnite destul de des și în campaniile electorale precedente, în special în mediul rural.

Candidatul gol-goluț

Potrivit presei locale, incidentul revoltător a avut loc marți, pe 1 septembrie, chiar în orașul Milișăuți din județul Suceava, acolo unde lucrează candidatul pentru postul de cosilier local din partea social-democraților.

ADVERTISEMENT

Un activist civic din județ, Iulian Ureche, s-a dus la sediul Primăriei localității pentru a documenta unele informații referitoare la unele suspiciuni ale localnicilor legate de un posibil furt de motorină din rezervele administrației locale.
Când a ajuns în curtea Primăriei, activistul s-a întâlnit cu Gheorghe Hînțari, în prezent angajat al Primăriei Milișăuți pe postul de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. Acesta este și candidat din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de consilier local al localității Milișăuți.

Șoferul a fost deranjat de întrebările insistente legate de posibilul furt de motorină. Pentru a fi mai elocvent, candidatul PSD Gheorghe Hînțari și-a dat jos salopeta în care era îmbrăcat și nu s-a oprit acolo. Imediat a renunțat și la lenjeria intimă și i-a arătat fundul activistului civic.

ADVERTISEMENT

Ulterior, șoferul-candidat PSD i-a adresat o întrebare activistului civic. ”Vrei să mai vezi ceva?”, a spus candidatul PSD. După care i-a arătat și organele genitale activistului civic. Acesta din urmă a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil.

 

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Tot șoferul Gheorghe Hînțari a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a reclama prezența unei persoane care filma rezervele Primăriei. Cei de la 112 i-au spus să se adreseze Poliției din orașul său, iar candidatul PSD a renunțat la continuarea reclamației. Activistul civic a postat filmarea pe o rețea de socializare iar comentariile critice la adresa candidatului PSD nu au întârziat să apară.