News

Gest caritabil impresionant al unui pompier. Va pedala 435 de km, în mai puțin de o zi, pentru a ajuta o fundație

18.07.2020 | 17:26
Gest caritabil impresionant al unui pompier. Va pedala 435 de km, în mai puțin de o zi, pentru a ajuta o fundație
Gest caritabil impresionant al unui pompier. Va pedala 435 de km, în mai puțin de o zi, pentru a ajuta o fundație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gest caritabil impresionant al unui pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Călărași.

Acesta va parcurge, pe bicicletă, nu mai puțin de 435 de km, în mai puțin de o zi. Totul pentru a ajuta o fundație care are grijă de copii defavorizați.

Traseul pompierului nu este deloc unul ușor. Acesta va avea de trecut prin zone dificile, atât climatic, cât și al diferenței de altitudine a șoselelor.

ADVERTISEMENT

Acțiune caritabilă de lăudat a unui pompier: va pedala 435 de km pentru a ajuta o fundație

Într-o postare pe Facebook, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Romania (IGSU) informează că un pompier va parcurge pe bicicletă un traseu de 435 de km, în mai puțin de 24 de ore.

Startul acțiunii caritabile a avut loc sâmbătă dimineață, iar drumul ales cuprinde atât Transalpina, cât și Transfăgărășan, cu o diferență de nivel de 7.500 de metri

ADVERTISEMENT

Numele eroului din această acțiune este Sebastian Ghioca, dar lumea îl știe de Sebi. Pompierul este tată de 3 băieți și în curând și al unei fetițe. Sebi este pompier la ISU Călărași, iar în timpul liber sprijină și luptă pentru cauze caritabile.

Încă din urmă cu mai mulți ani, angajatul IGSU a decis să-i ajute pe micuții Fundației Copii în Dificultate. Aceștia îl numesc ambasadorul lor, iar el se simte recunoscător că poate face asta pentru ei.

ADVERTISEMENT

Pompierul, mesaj pentru cei care-l urmăresc

Pompierul implicat în această acțiune caritabilă are și un mesaj pentru care care îl urmăresc, cărora le cere să doneze bani pentru copiii neajutorați ai fundației ”Copii în Dificultate”.

”Prin ceea ce fac îmi doresc să vă conving să DONAŢI pentru că cei 20 de copii ai fundației au nevoie în continuare de o CASĂ renovată conform noilor standarde, în care să se poată simţi în siguranţă.

ADVERTISEMENT

Fără ajutorul nostru ei riscă să nu mai aibă acest loc pe care îl numesc ACASĂ!”, a mărturisit, Sebastian Ghioaca, conform IGSU.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri