Life

Imagine tulburătoare cu Mioara Roman, în centrul pentru vârstnici în care se află. Oana Roman: “Te iubesc, mama!”

14.04.2021 | 17:10
Imagine tulburatoare cu Mioara Roman in centrul pentru varstnici in care se afla Oana Roman Te iubesc mama
Oana Roman a împlinit 45 de ani în Egipt și a avut parte de o surpriză din partea mamei sale, Mioara, care se află într-un centru pentru vârstnici. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt, acolo unde se află împreună cu buna prietenă, Vica Blochina, și copiii lor, Isabela și Edan. Fiica fostului premier, Petre Roman, a avut parte de o mulțime de surprize, dar cel mai emoționant moment a fost acela în care a primit o fotografie din partea mamei sale, pe care a internat-o într-un centru pentru vârstinci.

Oana Roman se simte norocoasă și realizată! A împlinit 45 de ani și a sărbătorit alături de fiica sa, dar și de buna ei prietenă, Vica Blochina, într-un resort de cinci stele în Egipt, unde a fost răsfățată precum o regină. Mâncarea bună de te lingi pe degete, muzica de calitate, cadourile scumpe și luxul din jur au transformat aniversarea ei într-o amintire de neuitat.

ADVERTISEMENT
Oana Roman și Vica Blochina
Oana Roman, alături de Vica Blochina în Egipt. Sursă foto: Instagram

A avut parte și de un moment extrem de sensibil și emoționant atunci când mama sa, Mioara Roman, i-a trimis o fotografie în care apare cu un buchet de flori în mână. Internată într-un centru pentru vârstnici, pentru a fi supusă mai multor terapii de recuperare, Mioara Roman a vrut neapărat ca fiica ei să simtă că se gândește la ea și a complotat cu conducerea clinicii, cu scopul de a-i face o surpriză plăcută.

În imaginea primită de Oana Roman, fosta soție a lui Petre Roman apare zâmbind, deși pare destul de slăbită din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

“Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, este mesajul transmis de Oana Roman, după ce a primit fotografia cu mama ei, urându-i La mulți ani!

Mioara Roman
Mioara Roman, în centrul de îngrijire în care se află internată. Sursă foto: Instagram

Oana Roman și-a mutat mama în “primul oraş medical” din România

Mioara Roman a fost internată, la sfârșitul lunii martie, într-un centru pentru îngrijirea vârstinicilor, situat în “primul oraş medical” din România.

ADVERTISEMENT

Complexul în care se află mama Oanei Roman este dezvoltat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și îmbină un centru integrat de oncologie și recuperare, cu un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Pe lângă serviciile medicale de calitate, Mioara Roman are la dispoziție mai multe spații în care să-și petreacă timpul, de la centrul de recuperare si wellnes până la restaurant, cafenea sau magazine.

FANATIK.RO a aflat că un abonament lunar – care cuprinde cazare, servicii medicale, masa, curăţenia, serviciile de înfrumuseţare – costă cel puțin 2500 de euro, însă este puțin probabil ca Oana Roman să scoată vreun ban din buzunar, pentru serviciile oferite mamei sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ales să se folosească de imaginea de influencer, pentru a promova clinica respectivă și, de când Mioara Roman a ajuns în centrul cu pricina, fiica sa nu rateaza ocazia de a-i face reclamă, atât pe rețelele de socializare, cât și în aparițiile TV pe care le are.

ADVERTISEMENT