Gest de campioni! Jucătorii lui Real Madrid au renunţat la primele pentru titlu. Sumele imense pe care urmau să le primească

Eduard Dimiean   
în Real Madrid
24/09/2020, 15:05
Gest de campioni! Jucătorii lui Real Madrid au renunţat la primele pentru titlu. Sumele imense pe care urmau să le primească
Gest de campioni! Jucătorii lui Real Madrid au renunţat la primele pentru titlu. Câţi bani a câştigat clubul. Sursa foto: Hepta

Jucătorii lui Real Madrid au renunțat la primele pentru câștigarea titlui din La Liga, sprijinind astfel clubul să economisească o sumă importantă de bani.

Real s-a impus pe final de campionat, atunci când a reușit după pauza provocată de pandemie să ia fața rivalilor de la Barcelona în cursa spre titlu.

Probabil această revenire de senzație nu era posibilă fără aportul imens adus de căpitanul echipei, Sergio Ramos, prin golurile sale decisive.

Jucătorii lui Real Madrid au renunțat la primele pentru câștigarea campionatului și supercupei

Fotbaliștii madrileni au renunțat la sume importante, 1 milion de euro pentru fiecare. Suma era compusă din primele cumulate pentru câștigarea campionatului și Supercupei în Spania.

Pentru Supercupă, aceștia urmau să primească 300.000 de euro, iar pentru triumful din La Liga suma era de 700.000 de euro. Acest gest vine după ce în urmă cu puțin timp, toți fotbaliștii au fost de acord să accepte reducerea salarială cu 10%.

Clubul a economisit astfwl peste 25 de milioane de euro după acest gest, urmat și de către staff-ul tehnic. Urmează o perioadă dificilă în contextul pandemiei, Real Madrid urmând să propună o nouă reducere salarială după imposibilitatea revenirii suporterilor pe stadion odată cu începutul noului sezon.

Împrumutul lui Bale la Spurs, câștig financiar pentru club

Gareth Bale a fost împrumutat pentru un an la echipa londoneză Tottenham Hotspurs, aceeași echipă de la care galezul a semnat în urmă cu 7 ani pentru Real Madrid.

Relația sa rece cu tehnicianul Zinedine Zidane și separarea evidentă de restul grupului de jucători au condus la decizia de a renunța, temporar, la jucătorul care în 2013 stabilea un nou record pe piața transferurilor cu 93 de milioane de Euro.

Tottenham se va ocupa de salariul lui Bale pe toată perioada împrumutului, ce ajunge la 545.000 de euro săptămânal, o sumă imensă economisită de madrileni.

Închide ×