Sport

Gest de mare campion al lui Dennis Man. Fotbalistul a făcut fericit un fan imobilizat în scaun cu roți. Foto

Dennis Man a ieșit accidentat din meciul Parma – Como 4-3, dar la final a găsit puterea de a face fericit un fan venit în scaun cu roți, ca să-l vadă jucând.
08.04.2022 | 12:11
Gest de mare campion al lui Dennis Man Fotbalistul a facut fericit un fan imobilizat in scaun cu roti Foto
Dennis Man a făcut fericit un fan român după victoria Parmei, scor 4-3 cu Como. Sursa foto Twitter
ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Dennis Man, la Parma, sunt tot mai apreciate în Italia, iar transformarea fotbalistului nu este doar pe teren, ci și în afara lui. Internaționalul român a surprins un fan cu un gest superb.

Un puști în scaun cu roți, surprins de gestul lui Dennis Man

Ultima partidă de campionat a fost una cu adevărat specială pentru Dennis Man. Parma a câștigat dramatic meciul cu Como, scor 4-3, iar la finalul acestuia fotbalistul a făcut fericit un fan român, venit să-l vadă.

ADVERTISEMENT

Conform platformei Tutto Mercato Web, Dennis Man a observat în timpul jocului, în tribune, un suporter purtând pe umeri drapelul național al României.

Sursa foto: : Instagram @dennismanofficial

Imediat după meci, fotbalistul l-a căutat pe tânăr și a aflat cu surprindere că este român și că vine la meciurile Parmei special pentru a urmări evoluțiile lui.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că micul fan se numește Ștefan, are 15 ani și suferă de o boală cumplită care l-a imobilizat în scaunul cu roți. În ciuda acestei dificultăți, nu ratează nici un meci de acasă al lui Dennis Man.

Sursa foto: : Instagram @dennismanofficial

Impresionat de devotamentul fanului său, Dennis Man i-a oferit acestuia tricoul în care a jucat împotriva lui Como și a făcut mai multe fotografii cu Ștefan.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a răvășit defensiva lui Como, apoi s-a accidentat

Parma, cu Dennis Man în formă de zile mari, luptă pentru a prinde in extremis ultimul loc din barajul de promovare în Serie A.

La jumătatea acestei săptămâni ”cruciații” au primit vizita celor de la Como, iar internaționalul român a fost decisiv în victoria parmegianilor. În minutul 31 i-a oferit o pasă perfectă lui Franco Vazquez, care a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua, însă, Man s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 68, la scorul de 2-1 pentru oaspeți. Coechipierii lui au găsit puterea să întoarcă rezultatul și Parma s-a impus cu 4-3.

Cu cinci etape înaintea finalului sezonului regulat, Parma se situează pe poziția a 10-a a clasamentului, în Serie B, cu 45 de puncte, șase mai puține decât Frosinone ocupanta locului 8, ultimul care duce la barajul de promovare.

ADVERTISEMENT
Tags: