Fotbal intern

Gest disperat al fanilor dinamovişti! “Câinii” vor să-i plătească ei salariul lui Nistor. Reacţia jucătorului

22.08.2018 | 12:38
Gest disperat al fanilor dinamovisti Cainii vor sai plateasca ei salariul lui Nistor Reactia jucatorului
ADVERTISEMENT

Dan Nistor, 30 de ani, este dorit cu insistenţă de către Gigi Becali, patronul celor de la FCSB fiind dispus să plătească 500.000 de euro şi să îl trimită la formaţia antrenată de Bratu pe Kamer Qaka. Fanii alb-roşiilor se tem atât de tare că îşi vor pierde căpitanul încât sunt decişi să plătească din banii lor pentru mijlocaşul lansat în fotbal de către Pandurii să continue la Dinamo. Conform informaţiilor FANATIK.RO,  Peluza Cătălin Hâldan a transmis un mesaj tranşant cu privire la o plecarea a fotbalistului la FCSB.

UPDATE, ora 12:39. Dan Nistor a reacţionat după ce fanii dinamovişti au declarat că sunt dispuşi să cotizeze pentru ca jucătorul să rămână la Dinamo: “Le mulţumesc fanilor pentru iniţiativă! Este un lucru remarcabil, dar în niciun caz nu vreau banii acestora! Este vorba de aprecierea clubului, aprecierea fanilor o am! Nici nu s-a pus problema să nu mă antrenez pentru că îmi respect munca şi clubul pentru care joc. Am vrut să clarific şi această situaţie!”, a declarat Dan Nistor pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Doi dintre iniţiatorii proiectului “Doar Dinamo București” au anunţat că sunt dispuşi ca toate cotizaţiile strânse până în acest moment de la suporteri să meargă la Dan Nistor, într-un gest disperat de a-l face pe fotbalistul dinamovist să renunţe la salariul de 20.000 de euro propus de către Gigi Becali.

Fanii lui Dinamo se tem că un nou jucător exponenţial va ajunge la FCSB

FCSB a achiziţionat de-a lungul anilor o serie de jucători importanţi care au trecut pe la Dinamo sau chiar de la formaţia din Ştefan Cel Mare. Roş-albaştrii au dat o lovitură extrem de grea în 2017 prin aducerea lui Harlem Gnohere, cel care are intrat în conflict cu oamenii din conducerea lui Dinamo. Francezul a avut la momentul respectiv câteva declaraţii războinice la adresa fostei echipei, iar fanii din Peluza Cătălin Hâldan nu au uitat acest lucru şi l-au penalizat de fiecare dată în meciurile direct.

ADVERTISEMENT
Gest disperat al fanilor dinamovişti! Vor sa ii plateasca salariul lui Nistor
Dan Nistor în tricoul celor de la Dinamo

Am avut ofertă și din Golf, dar am preferat Steaua. Dacă o să am posibilitatea să îi dau gol lui Dinamo, o să o fac“, a declarat fotbalistul din Hexagon în momentul în care a ajuns la un acord cu FCSB.

24 goluri în 58 de meciuri a marcat  Harlem Gnohere la Dinamo în toate competițiile, într-un sezon și jumătate (17/45 în Liga 1, 2/6 în Cupa Ligii, 5/7 în Cupa României).

ADVERTISEMENT

Dan Nistor a ajuns în 2016 la Dinamo de la Pandurii Tg. Jiu, dar după doar un an a fost cedat la CFR Cluj într-un schimb de jucători prin care la trupa din capitală a ajuns Filippe Nascimento. Fotbalistul de 30 de ani a petrecut doar câteva luni la trupa din Gruia şi avea să se întoarcă la începutul lui 2018 la formaţia dinamovistă şi a devenit rapid un idol pentru fanii din Peluza Cătălin Hâldan.  Jucătorul care a mai trecut pe la Pandurii sau CFR Cluj marcat trei goluri în marele derby şi a oferit alte trei pase decisive în cele şapte partide disputate contra celor de la FCSB sau Steaua în tricoul lui Dinamo şi a devenit un idol pentru PCH.

Fotbalistul care a evoluat şi în prima ligă din campionatul Franţei la Evian Guingamp a fost principalul motor al lui Dinamo în play-off-ul sezonului trecut, dar şi în acest start de sezon. Nistor a bifat cinci partide în acest sezon pentru alb-roşii şi a marcat un gol  în poarta celor de la FCSB, pe lângă alte trei pase decisive oferite coechipierilor. Căpitanul lui Dinamo are un salariu de 10.000 de euro lunar, în timp ce Gigi Becali i-a oferit un salariu de 20.000 de euro pe lună fotbalistului care este cotat la 1,1 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT
Tags: