Gest superb făcut de Cătălina Ponor pentru mama ei

Dupa o operatie in care doctorii la Spitalul Fundeni i-au extirpat un rinichi, mama gimnastei Catalina Ponor a fost pusa in fata unei decizii incredibile!...
27.06.2014 | 09:03
Gest superb facut de Catalina Ponor pentru mama ei

In urma cu un an, Catalina Ponor a trecut prin emotii incredibile, dupa ce doctorii au luat o decizie drastica in privinta mamei ei. Carmen Ponor a asteptat o lunga perioada pe lista de transplanturi de la Spitalul Fundeni pentru a primi un rinichi nou, insa problemele s-au agravat atat de rau incat medicii au considerat ca mama campioanei trebuie bagata de urgenta in operatie si sa i se extraga rinichiul bolnav.

In tot acest timp, Catalina Ponor a stat planton la usa spitalului, alergand in toate partile pentru a se asigura ca mama ei este bine.

Cu lacrimi in ochi a rasuflat usurata dupa finalizarea interventiei, insa restrictiile venite din partea medicilor care i-au spus lui Carmen Ponor sa-si schimbe stilul de viata, i-au dat de gandit gimnastei.

Si-a luat mama in Puerto Rico

Pentru ca ea se afla mereu la distanta de mii de kilometri de mama ei, tocmai in Puerto Rico, acolo unde locuieste acum alaturi de logodnicul ei, a decis sa faca o schimbare radicala si in viata mamei ei.

Catalina este foarte fericita in Puerto Rico alaturi de mama ei
Catalina este foarte fericita in Puerto Rico alaturi de mama ei

Asa ca a luat-o sa locuiasca cu ea in Puerto Rico pentru o perioada nedeterminata, ca sa vada cum se adapteaza, sperand ca astfel si situatia ei medicala nu va suferi complicatii. Iar Carmen Ponor pare sa se simta exact ca acasa in noua familie! Dovada stau pozele de la petrecerile pe care socrii Catalinei le organizeaza frecvent acolo.

Catalina Ponor, incercata de necazuri de mica Gimnasta Catalina Ponor a fost incercata de mai multe drame pana la 26 de ani. Ea si-a pierdut tatal intr-un accident rutier, iar din cauza neintelegerilor care au fost in familia ei, a fost tinuta mereu departe de fratele ei.

Cei doi s-au reintalnit la un moment dat si si-au jurat ca vor pastra legatura, insa lucrurile s-au schimbat intre timp.

“Legatura dintre Catalina si Silviu s-a rupt din nou, desi baiatul si-a dorit sa se apropie de sora lui. Probabil ca mama ei a intervenit in relatia lor”, a marturisit un prieten de-a lui Silviu pentru Cancan.ro.

Sursa: cancan.ro