Life

Gest emoționant făcut de zeci de artiști în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce se va întâmpla la Sala Palatului

Cei mai buni artiști vor urca pe scenă într-un spectacol maraton. Aceștia au anunțat că vor fi mai multe momente în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian.
14.12.2021 | 16:25
Gest emotionant facut de zeci de artisti in memoria lui Petrica Mitu Stoian Ce se va intampla la Sala Palatului
ADVERTISEMENT

Zeci de interpreți vor susține un spectacol maraton pe data de 18 decembrie.

Printre artiștii care urcă pe scenă se numără Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, sau Gelu Voicu.

Vor exista și momente speciale în memoria regretatului interpret Petrică Mîțu Stoian, care ar fi trebuit să cânte alături de colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Gest emoționant făcut de zeci de artiști, în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce se va întâmpla la Sala Palatului

Cei mai cunoscuți artiști se reunesc pe scenă în spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, “Seară magică de Crăciun”. Evenimentul are loc pe 18 decembrie, la Sala Palatului.

În cadrul acestuia vor exista mai multe momente dedicare regretatului interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, care ar fi trebuit să urce și el pe scenă în acea seară.

ADVERTISEMENT

Marii artiști care au acceptat invitația sunt: Steliana Sima, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Jean de la Craiova, Fetele din Botoșani, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira și Codruța Filip, Vasile Muraru și Valentina Fota, Annes, Anca Țurcașiu, Vasilica Tătaru și Ciro de Luca.

Concert de sărbători
Concert de sărbători

 

Prezentatorul evenimentului maraton este un alt cântăreț cunoscut, Raoul.

Pentru a putea participa la acest eveniment unic, spectatorii sunt obligați să prezinte certificatul verde (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau un aviz de la medic care să arate că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Au trecut 40 de zile de când Petrică Mîțu Stoian a murit. Weekend-ul trecut a avut loc parastasul la care au participat zeci de persoane care l-au iubit și l-au apreciat. La cimitirul din Craiova au fost prezenți colegii de breaslă, fanii și rudele.

“I-am chemat pe toți. Am chemat toate rudele lui, care a avut plăcerea să vină, a venit. Acum trei sau patru zile au confirmat că vor participa. Eu nu i-am mai sunat ieri sau alaltăieri.

ADVERTISEMENT

Dacă vin sunt bineveniți, au locurile rezervate. Sora care umblă pe la televiziuni m-a sunat și mi-a spus că vin toți, întreaga familie”, a spus impresarul Doru Gușman, potrivit Oltenia TV.

ADVERTISEMENT