Gest emoționant! Jucătorii și staff-ul lui CFR Cluj au mulțumit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj

Eduard Dimiean   
în Sport
15/09/2020, 22:36
Gest emoționant! Jucătorii și staff-ul lui CFR Cluj au mulțumit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj
Gest emoționant! Jucătorii și staff-ul lui CFR Cluj au mulțumit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Sursa foto Hepta

Jucători și staff-ul lui CFR Cluj au mulțumit cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj.

Jucători însoțiți de tehnicianul Dan Petrescu au luat o pauză de la antrenamente pentru a se opri în față unitătii medicale pentru a aplauda, arătându-și astfel gratitudinea pentru eforturile, extraordinare, depuse de medici în lupta cu virusul Covid-19.

Aceștia au adus și trofeul de campioană cucerit în sezonul 2019/2020 al Ligii 1, împreună cu două tricouri care conțineau autografele fotbaliștilor.

Campionii României mesaj pentru medici și asistenți: “Vă mulțumim”

VĂ MULȚUMIM!

Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19. Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră!Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!

Geplaatst door Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA op Dinsdag 15 september 2020

“Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19.

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră!

Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni! Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!” se arată în comunicatul ofical emis de club.

Echipa CFR Cluj a fost puternic afectată de focarul provocat de nemilosul virus, având 26 de  persoane infectate în luna iulie, într-un moment delicat în care clubul se afla în toiul luptei cu celelalte pretendente la titlu în Liga 1.

Însuși antrenorul Dan Petrescu a fost depistat pozitiv, fiind nevoit să stea 48 de ore internat în spital.

Lista celor mai cunoscute cazuri covid-19 pozitiv de la CFR

 • Cristi Manea (fundaş)

 • Claudiu Petrila (mijlocaş)

 • Grzegorz Sandomierski (portar)

 • Cristi Bălgrădean (portar)

 • Adrian Păun (mijlocaş)

 • Damjan Djokovic (mijlocaş)

 • Cătălin Golofca (mijlocaș)

 • Cristian Moldovan (antrenor cu portarii)

 • Costin Curelea (antrenor secund)

 • Cristian Dragotă (preparator fizic)

 • Bogdan Aldea (preparator fizic)

 • Radu Pralea (kinetoterapeut)

 

Închide ×