News

Gest emoționant! O mamă a murit salvându-și copiii dintr-un accident de mașină

06.03.2021 | 11:18
Gest emotionant O mama a murit salvandusi copiii dintrun accident de masina
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit de mașină s-a soldat cu moartea unei mame care a făcut un gest impresionant pentru a-și salva copiii. 

Femeia în vârstă de 29 de ani şi-a sacrificat propria viaţă ca să o salveze pe cea a fiilor săi gemeni. În momentul în care maşina lor a fost lovită din spate, Hillarie Galazka s-a aruncat în faţa copiior săi, Hunter şi Owen. Al treilea copil al femeii se afla acasă la ora tragediei.

ADVERTISEMENT

„Trupul ei i-a salvat. Băieții spun că au văzut-o deschizând ochii și s-a uitat la ei, după care a închis ochii şi nu i-a mai deschis niciodată. Își amintesc asta”, a povestit mama lui Hillarie, Jodie Kelley, conform observatornews.

Accident cumplit de mașină. O mamă și-a sacrificat viața pentru copiii săi

Foto: Facebook

Accidentul s-a petrecut în timp ce femeia conducea spre casă, în Lincoln Park, Michigan. Potrivit familiei, femeia i-a protejat pe micuţi cu propriul său trup. Micuţii au fost răniţi uşor, în timp ce mămica şi-a pierdut viaţa, anunţă Fox2.

ADVERTISEMENT

Autoritățile din Michigan încă cercetează tragedia. Se pare că șoferul care a lovit mașina lui Hillarie a accelarat şi a fugit de la fața locului. Ulterior, a fost găsit într-un spital.

Bărbatul care a provocat drama familiei Galazka avea permisul suspendat, cinci suspendări actuale și două mandate locale, în plus față de două condamnări anterioare.

ADVERTISEMENT

Dragostea de mamă este nemărginită. Familia victimei vrea dreptate

“Sunt devastată. Nu pot să cred că acest bărbat nu era în închisoare pentru tot restul vieţii sale pentru mandatele sale”, a mai spus mama tinerei.

Până acum nu a fost divulgată identitatea şoferului. Se știe doar că este vorba de un bărbat în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Se strâng donații pentru copiii care și-au pierdut mama în accidentul de mașină din Michigan

Foto: Facebook

Două fundaţii pentru strângeri de fonduri au fost înființate în urma accidentului devastator: unul pentru înmormântare și altul pentru a strânge bani pentru copii. Hillarie mai avea un fiu, de opt an, care nu se afla în maşină în acel moment.

  •  „Mă bucur că bebelușii au supraviețuit acestei tragedii care a lovit familia. Toată lumea îi iubește pe aceşti copii. Toată lumea iubește pe Hillarie. Era o femeie frumoasă, puternică, cu inimă bună. Nu a meritat această moarte”, a relatat fratele femeii, Jacob Galazka a mărturisit.
ADVERTISEMENT
Tags: