Life

Gest eroic al unui actor cunoscut. A salvat de la moarte un bărbat înjunghiat de o femeie

Un actor cunoscut a salvat de la moarte un bărbat înjunghiat pe stradă. O femeie a fost autoarea atacului. La fața locului au fost chemate autoritățile.
04.08.2022 | 00:47
Gest eroic al unui actor cunoscut A salvat de la moarte un barbat injunghiat de o femeie
Actorul Dev Patel a salvat de la moarte un bărbat, pe stradă. Ce spune despre gestul său. Sursa foto: The Guardian
ADVERTISEMENT

Un actor celebru britanic a făcut un gest considerat eroic de mulți. Dev Patel a salvat de moarte un bărbat înjunghiat, pe stradă, de o femeie. Totul a avut loc în orașul Adelaide, din Australia.

Cum un actor celebru a salvat de la moarte un bărbat, înjunghiat pe stradă, de o femeie

Întreaga întâmplarea s-a petrecut în fața unei benzinării, unde bărbatul și femeia s-au luat la bătaie. Într-un moment în care și-a pierdut controlul, femeia a scos un cuțit și l-a înfipt în pieptul victimei.

ADVERTISEMENT

Observând conflictul dintre cei doi, Patel și amicii care îl însoțeau au intervenit și au oprit totul, iar apoi au sunat cu toții la poliție. La fața locului au intervenit și oamenii legii care au rămas surprinși de fapta onorabilă a actorului, cunoscut pentru rolurile din ”Slumdog Millionare” și ”Lion”.

”Dev a acționat conform instinctului său natural pentru a încerca să de-escaladeze situația și să întrerupă bătaia. Din fericire, grupul a reușit să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Au ămas la fața locului pentru a se asigura că poliția și, în cele din urmă, ambulanța au sosit. Nu există eroi în această situație”, au informat oamenii legii pentru postul internațional CNN.

Femeia, reținută de poliție

Agresoarea a ajuns acum pe mâna autorităților. Ea a fost reținută și va fi cercetată disciplinar. Riscă ani de închisoare pentru tentativa sa de omor. S-a demarat și o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT

De altfel, starea bărbatului atacat nu este una gravă, din fericire. I s-au acordat îngrijirile medicale necesare la fața locului, situația lui fiind una stabilă și nu a avut nevoie de spitalizare.

”Un bărbat de 32 de ani din Glengowrie a fost tratat la fața locului de către medici de la ambulanță înainte de a fi dus la spitalul Royal Adelaide. Rănile sale nu sunt considerate amenințătoare de viață”, a mai comunicat poliția pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la CNN mai transmit că actorul se afla cazat la iubita lui, din orașul australian Adelaide, în noaptea incidentului. Dev Patel ar fi împreună cu Tilda Cobham-Hervey.

ADVERTISEMENT