News

Gest extrem al unui român. S-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu o rudă

Un bărbat de 55 de ani din Satu Mare a luat o decizie extremă, marți seară. Acesta s-a spânzurat în propria locuință, chiar în timp ce vorbea la telefon cu o rudă.
08.02.2023 | 10:25
Gest extrem al unui roman Sa spanzurat in timp ce vorbea la telefon cu o ruda
Un bărbat din Satu Mare s-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu o rudă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz terifiant în Satu Mare. Un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit. Indirect, la eveniment a asistat și o rudă a victimei, e vorba de o cumnată.

Un bărbat din Satu Mare s-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu o rudă

Tragedie, marți seară, într-o locuință din municipiul Satu Mare. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a comis un gest necugetat. Acesta și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Și mai șocant este faptul că individul a comis fapta extremă în timp ce era la telefon cu o rudă.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor Observator News, bărbatul nu a vrut să fie singur în ultimele clipe ale vieții. Astfel, el şi-a sunat o rudă, e vorba de cumnata sa, şi a vorbit cu ea la telefon, chiar în timp ce îşi punea ştreangul de gât.

Alertate, autoritățile au mobilizat echipaje de salvare care s-au deplasat la locuința victimei. Din păcate, pentru bărbat a fost prea târziu. El a fost găsit mort prin spânzurare.

ADVERTISEMENT

Poliția din Satu Mare confirmă tragedia

Poliția din Satu Mare a confirmat faptul că un bărbat, în vârstă de 55 ani, s-a sinucis, marți seara. El a fost găsit mort de pompieri și polițiști, în locuința sa, după ce s-a spânzurat.

La data de 7 februarie a.c., în jurul orelor 19.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Arinului din municipiul Satu Mare, s-ar afla o persoană decedată.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un bărbat de 55 de ani, care ar fi recurs la un gest suicidal, prin spânzurare. Corpul bărbatului a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu există suspiciuni”, se arată într-un comunicat al IPJ.

La rândul lor, cei de la ISU au confirmat și ei decesul bărbatului. ”Astăzi (n.r. marți), la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

ADVERTISEMENT