Gest generos al Simonei Halep. Ce va face cu banii câştigaţi din tenis?

Claudia Mîţoi    Eduard Popa   
in Simona Halep
10/02/2018, 10:59
Gest generos al Simonei Halep. Ce va face cu banii câştigaţi din tenis?

“Am început să ajut financiar nişte copii să practice tenis. Un club nu ştiu dacă voi avea energie să construiesc, dar o să ajut în continuare tinerii să facă sport”, a spus Simona Halep pentru Telekom Sport.

Finalista Australian Open a luat această decizie fiindcă îşi doreşte ca România să mai dea un alt număr lider mondial: „Mi-aş dori să avem din nou o jucătoare pe primul loc WTA. Sper ca junioarele de acum să privească cu încredere viitorul. Daca noi am putut, cu siguranţă şi ele pot”.

Halep va merge la Doha

Simona Halep se află zilele acestea la Cluj-Napoca, alături de echipa de Fed Cup a României. Cu toate acestea, Halep nu va juca în duelul cu Canada deoarece nu este refăcută după turneul maraton jucat la Australian Open. De la Cluj Halep va merge la Doha, unde va vedea la faţa locului dacă va putea juca. 

„Piciorul este bine, durerea s-a mai dus, iar acum piciorul s-a mai dezumflat. Voi merge la Doha şi voi decide acolo dacă voi juca. Trebuie să mă duc. La mine n-a existat niciodată o strategie strict pe un turneu. Fiecare turneu îl tratez la fel”, a declarat Halep, într-un interviu pentru Telekom.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.