Life

Gestul cu care George Burcea o poate scoate din minți pe Andreea Bălan. Ce a observat toată lumea pe Instagramul iubitei lui Keo

George Burcea a făcut un gest care nu o va încânta foarte tare pe Andreea Bălan. Actorul s-a făcut văzut pe pagina de Instagram a lui Misty, partenera lui Keo.
04.02.2022 | 18:09
Gestul cu care George Burcea o poate scoate din minti pe Andreea Balan Ce a observat toata lumea pe Instagramul iubitei lui Keo
În imagine: Foto mare - Andreea Bălan. În stânga, Misty și George Burcea. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

George Burcea face ce face și este mereu în centrul atenției. Ex-ul Andreei Bălan a ținut să o enerveze din nou pe cea cu care are două fetițe prin gestul pe care l-a făcut în văzul tuturor.

Iubitul Vivianei Sposub i-a dat o inimioară pe Instagram lui Misty, nimeni alta decât una din fostele rivale ale Andreei Bălan, cu care Keo a întemeiat o familie după despărțirea de cântăreață.

ADVERTISEMENT

În fotografia apreciată de Burcea, Misty apare împreună cu fiica ei, Arya, la scurt timp după intervenția pe care a avut-o în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

George Burcea, ex-ul cântăreței Andreea Bălan, inimioară pentru Misty

Like-ul pe care i l-a dat Burcea lui Misty a luat prin surprindere pe toată lumea, cunoscut fiind istoricul pe care Andreea Bălan l-a avut cu Keo.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a început să o atace din ce în ce mai des. De multe ori chiar în public. De fosta membră a trupei Andre s-a legat chiar și iubita lui George, Viviana, într-una dintre galele Bravo, ai stil.

Burcea a sugerat faptul că Andreea Bălan nu este o mare artistă, făcând referire la muzica anilor în care blondina s-a făcut celebră. Viviana, la rândul ei, a zis în direct la Kanal D că fetele lui George nu seamănă cu mama lor și asta o încântă.

ADVERTISEMENT

Revenind la apariția rară a lui Misty, aceasta a fost în direct în emisiunea lui Cristi Brancu, în care a vorbit despre viața de familie alături de Keo.

Misty a primit inimioară de la George Burcea. Foto: Instagram

Ce mai fac Misty și Keo

Pandemia îi ține mai mult în casă pe cei doi. Misty se ocupă în cea mai mare parte a timpului de Arya, în vârstă de 4 anișori. Keo și Misty au în plan să plece la primăvară ori la vară în Geneva. Vor ca micuța să vadă locul unde a copilărit tatăl ei.

ADVERTISEMENT

„Mă pune să îi fredonez Alexandra Ungureanu. Keo colaborează cu Alexandra. A crescut cu vocea ei, piesele ei. Îi plac cam toate piesele Alexandrei. Nu prea obișnuim să ieșim. Îi mai vizităm pe părinți.

Vom aștepta un pic căldura. Vrem să mergem la Geneva cu mașina, să ne oprim și prin Austria, să facem popasuri. Vreau să vadă Arya unde a copilărit tatăl ei”, a spus Misty la Prima TV.

 

ADVERTISEMENT