Video. L-au lăsat nervii! Gest golănesc după ce a ratat un penalty

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
28/03/2018, 10:32
Video. L-au lăsat nervii! Gest golănesc după ce a ratat un penalty

În meciul Portsmouth – Oxford United 3-0, din etapa a 39-a a ligii a treia din Anglia, mijlocaşul oaspeţilor Alex Mowatt a ratat un penalty în minutul 60 şi a avut un gest golănesc lovind un adversar.

Mowatt a trimis mingea în bară din penalty la scorul de 1-0 pentru Portsmouth şi imediat Nathan Thompson de la gazde a venit lângă el să se bucure. Jucătorul lui Oxford şi-a pierdut minţile şi l-a lovit în faţă pe adversar.

Mowett a fost eliminat pentru gestul golănesc

Gestul golănesc comis de Alex Mowatt nu a rămas nepedepsit, arbitrul Charles Breakspear acordându-i direct cartonaşul roşu. Rămasă în inferioritate numerică, Oxford United nu a mai rezistat şi Portsmout s-a impus cu 3-0.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×