News

Gest halucinant făcut de turiști într-o pensiune din Eforie Nord. Proprietarul n-a știut cum să reacționeze la vederea grozăviei

Proprietarii spațiilor de cazare de pe litoral se plâng de o categorie de turiști care își gătesc în camerele în care sunt cazați și produc pagube.
20.08.2022 | 16:32
Gest halucinant facut de turisti intro pensiune din Eforie Nord Proprietarul na stiut cum sa reactioneze la vederea grozaviei
Și hotelierii din Mamaia s-a plâns de turiștii care gătesc în camere Foto: mesajul.ro
ADVERTISEMENT

În România nu sunt obișnuite așa-numitele aparthoteluri care pun la dispoziție și spații pentru gătit așa cum se întâmplă în Grecia sau Bulgaria, de exemplu.

Gest halucinant făcut de turiști într-o pensiune din Eforie Nord

Hotelierii și agenții economici se plâng de acea categorie de turiști care împing totul la extrem, nepăsându-le de faptul că provoacă neplăceri gazdelor și celorlalte persoane cazate și chiar pagube.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul unei pensiuni din Eforie Nord a povestit pentru publicația locală Replica că, după ce a tot găsit mizerie în camere și a dat peste turiști care găteau ciorbă în camera în care erau cazați, a deschis un mic restaurant, unde pune la dispoziția turiștilor un mic dejun la prețul de 20 de lei.

”Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere.

ADVERTISEMENT

Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje.

Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la super-marketul din oraș (Eforie – n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol.

ADVERTISEMENT

Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat administratorul pensiunii din Eforie Nord.

Hotelierii și agenții economici mai spun că nu sunt deranjați de turiștii care consumă o gustare în cameră, atâta vreme cât respectă regulile bunului simț, ci de cei care ajung să gătească ciorbă și alte feluri de mâncare, deși se precizează expres că acest lucru este interzis.

ADVERTISEMENT